Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinuti visokog predstavnika, troslano predsjednistvo, entitete i kantone. formirati normalnu drzavu gdje vlada sposoban a ne podoban etnotoraš
Kako majku mu na klixu vazda ova prica, a na izborima totalno druga
DAJ BOŽE
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Hajde bolan kad je svijet rascjepkao onakvu Jugoslaviju kakav je problem Bosna.Dok trepneš nema je.Ako ćeš pošteno nikad je nije ni bilo.
Ako ces posteno...zasto jos postoji...??? Zato sto je bila i I bice jos 1000 godina...mozes samo plakati🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪💪💪💪
Da, odhebashe Kinu i pogotovo Rjusiju hehe...BiH jos malo i gradjanska bez glupe konstituivnosti i legitimnisti i bez glupog entitetskog ustrojstva...Uskoro "BiH podijeljena' na 4 ekonomske regije (B.Luka, Mostar, Sarajevo i Tuzla) bez Covica, Dodika i Izetbegovica. Evropska BiH sa evropskim platama. Idemo dalje.....
Ko god misli da Rusi i Kinezi imaju ikakvog drugog interesa osim svog privrednog ili geostrateškog može samo biti glup. Kada se Kinezi i Rusi udruže, onda uvijek samo u svoju korist. A to su poslovi, investicije, resursi i širenje moći na račun slabo uređenih država.
Sad na Fake TV rekli da to nije bitno za Bosnu i bosnjake, problem je Osmicina diploma.
Moze,al ukinuti entitete,kantone i staviti jednog predsjesnika.Moze.
Jebes zakon kojeg rusi i kinezi donose.
Oni u svojoj avliji ne mogu rijesiti probleme a kamoli negdje drugo.
Nema problema. Ako žele "poštovati Dejtonski sporazum" na koji se pozivaju, onda neka ukinu tročlano predsjedništvo i entitete, pa i visokog predstavnika.
Visoki predstavnik treba biti u Bosni sve dok dodik i dalje poziva na rušenje države
Da smo normalna drzava nebi nam trebao. Medjutim, kakva nam je politicka sposobnost postalo bi sve jos gore, i na to bi Rusija i Kina poceli upravljati nama. Gdje ima slabi, korumpirani politicara u se nadju Rusi i Kinezi.
Ko nece brata za brata hoce tudjina za gospodara… bratski narodi nekad … moraju imati cobana danas
Dokaz koliko smo bitni najvecim silama Svijeta. A zna se kojoj opciji pripadamo. To je integracijski put NATO-a i Europe.
Prvo članstvo u NATO,pa onda ukidanje visokog predstavnika.
Pridružila im se Hrvatska, Srbija, Uganda i ostale bitne države.
😂😂😂
Rusija i kina mogu samo da predlazu, eu i amerika sprovode odredbe koje zele :D
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite