Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Konačnu odluku je donio upravo Tito - usaglasio se s tim da Bosna i Hercegovina bude među šest republika, a ne pokrajina unutar Srbije ili Hrvatske." Maykulivamyebbem fasisticku redom, pogotovo onim Bosnjacima koji seru na Marshala Tita!! Da nije bilo Tita ne bi nikad bilo ni BiH!!! Smrt fasizmu!
Glup si, kako si se mogao izjasniti u titino doba, hajde reci pouči nas
https://youtu.be/TV4YdlXnotQ
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kakve je samo ova država imala te vizonare komuniste. Živili su 50 godina prije ovih sadašnjih majmuna, a bili su napredniji od njih za 500 godina. Bakir kao da je iz nekog vakta 1500-1600.
Vidim veličaju Tita koji nam je "dao" republiku koja je sad država. Čemu veličanje osobe koja nam nije dala ni nacionalnost a kamoli ostale kulturne odlike koje čine jednu naciju, koja je prekrajala granice države koja je postojala prije i Srbije i Hrvatske a kamoli Jugoslavije, koja je sprovela agrarne reforme i otela imovinu muslimana(među kojima su i moji preci), koja nam je dala najmanja prava pored ostalih naroda...
Ovo je Titova BiH - https://thumbs.dreamstime.com/z/bosnia-herzegovina-map-vector-eps-37148322.jpg A ovo Alijina, tj babina - https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3hIh40ea2w6gD8pRO0kwNj_RtgHwCO9PN4w&usqp=CAU
Hvala drugari.
И онда сте Социјалистичку републику БиХ, њену матицу СФРЈ, срушили у грађанском рату 1990. Одбили сте бранити братство и јединство, везали сте заставе љиљане са шаховницом. Тиме сте показали да нисте достојни наслеђа ЗАВНИБИХа којег сад потенцирате.
Довели сте муџахедине, прогласили своју армију бошњачком, а ваша владајућа СДА коју бирате за власт уводи систем беговских породица
BANJA LUKA BRALE SVE STO NEKA MAJKA NE BI🦾🦾🦾🦾
BiH je jedino moguca da bude drzava svih naroda sa istim pravima u svakom dijelu BiH kao neke nacionalne regije uvijek ce biti u opasnosti od novog rata. BiH se ne moze podjeliti samo biti jedna ujedinjena drzava to je znao Tito, evropa, amerika i vecina Bosanaca to zna federacija i rs su lazne tvorevine koje nece opstati 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦
Klix je ustaško govno.
BiH je ostala u zivotu zahvaljujuci jugoslaviji. Nazalost glupi Sda i Df uz domace izdajice ce da je uniste i zauvijek izgase.
Rodoljub & Humo nase povijesne legende...
Colakovic i Humo su dva nasa bosanska heroja,a Tito osim sto je Rusiji 1948. rekao -NE!,,rekao je -NE i velikosrpskim i velikohrvatskim nacionalistima koji su i tada zeljeli podijeliti Bosnu i Hercegovinu.
Narode koji želite biti iznad svih, da sve pripada vama, da negirate ostale osim nekolicine podobnih koji vama pašu pročitajte važan detalj onoga što slavite: Ključan je bio dogovor da država nije "ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska, nego i srpska, i hrvatska, i muslimanska".A vama smetaju hrvatske i srpske zastave, jezik, ljudi, klubovi, hrvatsko i srpsko ime. Sve vam smeta. Pa šta onda slavite ako negirate ključan dogovor ZAVNOBiH-a?
I među komunistima bilo nacionalista koji su težili velikodržavnim projektima. Nije ni čudo što su oficiri u JNA skinuli sa titovki petokrake i stavili zastavu Srbije.
srbi su bili kriscani i prije Isusa odnosno prije milion godina
Dakle, zahvaljujuci Titu, BiH je postala 6 republika, a ne pokrajina. Pa nek Bakirove ovce opet pljuju po Titu.