Mikica48
Spol
Muški
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Da
Registrovan
15.10.2020.
Komentari
1054
Komentari korisnika
kahvu s puno mlijeka. prije dok sam bila mlađa mama je govorila vazda kahva i meni to smetalo, zvučalo mi seljački ali sad punih usta izgovorim, čak sam i kolegice s posla naučila tako. kažu one, nama svekrva peče kahvu
živa bila kad završiš karijeru onda se pokrij kako je i propisano.
@BiHSloboda zašto novinari ne objave imena od svih 52 delegata ali onda neće moći spinovati te prikazati SDA kao glavnog krivca, a nije... Nije mi jasno samo kako Sarajlijama ne dopire do mozga, moždane vijuge ne procesuiraju informaciju da to nije njihov novac.
svakako je rijetko pijem. limunada uz kafu poslijepodne je must have. i kisela voda
@Spartaa ha popio pivu, rakiju, ha pojeo svinjetinu ista je težina grijeha. svinjsko meso je koliko ja znam zabranjeno i katolicima. davno sam u jednom srbijanskom časopisu čitala kako je svinjsko meso najlošije kvalitete, ovčetina kao najzdravija na prvom mjestu je bila jer ovce se najviše hrane travom, bez ili sa malo stočne hrane. svakako nisam ljubitelj crvenog mesa, riba uvijek kao i piletina po mogućnosti domaća, ne s farme.
kako kažu, ruka ruku mije...pomogni i ti meni, pomognuću i ja tebi
@Meho1973 moje ognjište je u Visokom, iz čaršije dijete sam. A htjela sam ali mi nije suđeno, izgleda da ću opet kupiti stan ovdje jer u Visokom nisam mogla naći. A oni koji su došli s ognjišta i zgarišta, i oni su ljudi Meho.
e moj profesore sad će stručnjaci i teoretičari zavjere kojima je SDA kriva i što je nastupila zima popljuvati te jer pojma ti nemaš. oni sve znaju ko si ti da im pričaš. ljudi, pa i ja živim u Sa kantonu ali u šta ste se pretvorili, nestala je ljudskost i razumijevanje i empatija prema drugima koji ne žive u Sarajevu. te pare niste vi zaradili već ih više od deset godina uzimate od drugih. Sarajevo nije svrha samom sebi već državi Bosni i Hercegovini.
Sretno im ... Baš ih je bilo lijepo gledati dok su plesali
Kako li je tvojim roditeljima...