Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može se boriti za svaku vrstu neovisnosti Univerziteta i to podržavam, ali onda se cijeli Univerzitet za to bori a ne '' elitistički'' jedan dio. Ukoliko to Medicinski fakultet stvarno hoće, da nas napravi budalama ( građane - poreske obveznike ) nas koji smo ulagali u visoko obrazovanje od 1945 i onda se ONI nađu pametni. E mangupi , pokušajte. Ja ću vam ptvi izaći na ''ulicu'' a ne znam ko će me podržati i pratiti.
ova bakirovica umislila da je elena causesku..ovi novi sto prije da je najure..prioritet broj jedan
Sustina citave kampanje protiv Medicinskog fakulteta je novac, jer najvise zaradjuje i jedan je od najbogatijih na Univerzitetu. Najvise citata u medjunarodnoj literaturi je upravo sa Medicinskog fakulteta. Preko 900 studenata je trenutno upisano, sto je neuporedivo vise nego na ostalim fakultetima. Integracijom bi plate bile izjadnacene, a Medinski fakultet bi radio za druge.
Samostalnost i autonomija zasto da ne. Hajdemo se takmiciti kvalitetom
Sve ce Senija da uradi da ovlada i medicinom u BIH .. ne dajte to
Ideja o spajanju KCUS i Državne bolnice je bila odlična.To bi bila nastavna baza odličnih doktora,profesora za novi Medicinski fakultet koji bi studentima omogućio stizanje znanja i vještina na nivou EU.Takve novopečene doktore bi svaka zemlja E.U poželjela.Škrijelj je glavni krivac za loš rejting Medicinskog fakulteta.Napravio je veliku štetu koja se ne može popraviti.
Dajem punu podršku za otcjepljenje Medicinskog fakulteta.Škrijelj nije opravdao ukazano povjerenje.Vrijeme je da Škrijelj ode.
Dajem punu podršku za otcjepljenje Medicinskog fakulteta.Škrijelj nije opravdao ukazano povjerenje.Vrijeme je da Škrijelj ode.
Vala je sav nakav patetican, pravi seljo!Hajde vise makni se!?Fahin uhljeb!!!
I TREBA DA SE ODVOJI!!! SARAJEVSKI UNIVERZITET JE NEKADA BIO CIJENJEN U CIJELOM REGIONU, A MEDICINSKI FAKULTET SE SMATRAO JEDNIM OD NAJTEZIH I NAJBOLJIH. SADA JE UNSA NA NIVOU ZANZIBARA I HOCE DA KROZ OVE AFERE SVEDU MEDICINSKI FAKULTET NA NIVO SREDNJE MEDICINSKE SKOLE.
I TREBA DA SE ODVOJI!!! SARAJEVSKI UNIVERZITET JE NEKADA BIO CIJENJEN U CIJELOM REGIONU, A MEDICINSKI FAKULTET SE SMATRAO JEDNIM OD NAJTEZIH I NAJBOLJIH. SADA JE UNSA NA NIVOU ZANZIBARA I HOCE DA KROZ OVE AFERE SVEDU MEDICINSKI FAKULTET NA NIVO SREDNJE MEDICINSKE SKOLE. BOLJE JE OSNOVATI NOVI UNIVERZITET .
Najbolja opcija je da sto prije sa pozicije ide rektor.. Sve je valjalo dok on nije dosao. Ugnjezdio se sa velikim apetitima i dok je on tu, za Medicinski fakultet je najbolje da se otcijepi. Uostalom neka rektor gospodju Izetbegovic pusti na miru i na nju po medijima ne prebacuje svoju odgovornost u obliku pohlepe i neznanja.
Neka gospodju Izetbegovic pusti na miru hahahahaahaha
Pogotovo što je njegov šef zaista dokazano prljav (ne) čovjek!
Škrijelj bi najvise volio da se za sve on pita.Medicinski fakultet ipak školuje doktore, koji na kraju imaju veliku društvenu odgovornost.Ovaj fakultet i treba da se odvoji.
Pomno pratim dešavanja oko Medicinskog fakulteta. Moram kazati da je ovaj Škrijelj učinio sve da se izreklamira, a ništa da riješi problem ili probleme, kojima je i sam doprinio. U svakom slučaju, vrijeme nam je za novog rektora. On je pokazao šta (ne)zna. I naravno, čim igra po nalogu političkog šefa, tu pravednog nema. Koliko god da je neko dobar ili nije, čim politika uplete prste tu nastaje problem.
Hoce li ovom Šrijelju bar neko na svijetu pojasniti da on nije na čelu svoje privatne prčije, da se profesori sa Medicinskog fakulteta ipak pitaju za sudbinu buducih doktora!?Ovom čovjeku neko treba reći da nije vjerodostojan funkcije koju obavlja!!!Pa samo kad mu čujete ime i prezime sve vam je jasno.
Molim vas ljudi nek neko više oĆera ovog dedu! PUNA PODRŠKA MEDICINSKOM FAKULTETU I ČESTITIM LJUDIMA TAMO. Škrijelj može samo privatnim Fakultetom upšravljati. Kad sam kupi!