Rada555
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
27.06.2017.
Komentari
445
Komentari korisnika
gadna ti je mama pederuuuu
boy-sa81... tebi cu dozboliti da mi ga lijepo popusis..vidim da si mali usro..
boy-sa81...mozes samo popusiti uposlenicima KCUSa, koje ti pominjes ...narocito onima na koje se ocito palis...mozes i da crknes, ali Sebiji nista ne mozes...
Strasno je kako korumpirani doktori, koji su pobjegli sa KCUSa, pomognuti novinarima i svojim stranackim pajdasima pokusavaju na svaki nacin uletiti u KCUS i ponovo pljackati po njemu. U svojim prljavim naumima zaustavila ih je prof. Izetbegovic. To joj ne mogu opristiti. Zato je tolika hajka na KCUS i na profesoricu.
Svaki dinar koji se uplati KCUSu od strane KS kao i osnivaca je zaradzen novac na ime uradzenih usluga od strane svih sluzbi u KCUSu. Ne zaboravite da se najveci broj pacijenata upravo iz Kantona Sarajevo lijeci u KCUSu. Zbog toga se neigrajte rijecima, cetvorko, sestorko i ostali koji uporno pokusavate omalovaziti i svojim prljavim jezikom nanijeti stetu najboljoj zdravstvenoj ustanovi na celu sa prof. Sebijom Izetbegovic!
Bravooo, svi ce oni moliti da se vrate u KCUS...Mislili su da ce ih korumpirani i bahati Kacila tetositi. Kod Kacile samo moze ako ce on na racun njih profitirati. Sad cekamo i ove neradnike iz Opste bolnice da se jave. Kad shvate ko je Ismet, nogama u straznjicu ce se udarati i moliti profesoricu Izetbegovic da ih primi natrag!
Ismete, pa je li te stid da tek sada pominjes neku Covid bolnicu. Pa tek sada nesto otvaras, kada epidemija jenjava i kada se svi radujemo vakcini. Ovo je jos jedna u nizu tvojih prevara. Ismete, da neces slucajno ovaj savremeno opremljen Covid odjel pretvoriti u svoju privatnu ortopedsku kliniku. Sve su prilike da ces to uraditi, jer mi od tebe i tvog brata ne ocekujemo nista dobro, samo krađu, prisvajanje, otimanje i prosipanje ubleha ovom narodu.
Sta se desava sa Zvizdicem, odjednom i on postavlja neke uslove. Zar on nije ucestvovao u odabiru velikog broja clanova SDA protiv kojih sada prica. Pustio Zvizdic glas u zelji da on ne bude obiljezen kao negativac...Vec sada skuplja bodove optuzujuci druge...sramota...
Na zalost zdravstvo u KS je podijeljeno na one sto hoce da rade tj. one sto rade vec 10 mjeseci i cute jer od posla nemaju kada da pricaju, a to je KCUS i one koji nece da rade, sto provode huskacku bezobraznu politiku, zeleci zavladati kompletnim zdravstvom. To je Opca bolnica na celu sa Gavrankapetanovicem. Gavran bi najvise volio upravljari KCUSom, te ponovo opljackati isti, svjestan da je prof. Izetbegovic uspjela vratiti dugove njegove i brata mu Farisa.
Ziva i zdrava nam bila prof. Izetbegovic. Smradovi poput Ismeta, Herisa Vranica i ostalih korumpiranih neradnika sto pobjegose u OB, neka znaju da im ove lazi i lazna optuzivanja uposlenici KCUSa nikada nece oprostiti.