Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEBIJAAA HEROINAAAAA, neka te jos 2 godine molim te, da vas pokopamo s merakom!
BAKIRE BAKIRE BAKIRE.. SEEBIJAAA IZETBEGOVIC HEROINAAA 👏👏👏
Kada brod tone najpametniji prvi iskacu, budale ostaju ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jos da Fadil prizna da ga je seka uvukla u posao sa raspiratorima to bi bilo vrh
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. Ako ste skepticni upisite u google, projekt je bio i u hrvatskom Jutranjem listu. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Tek je sad progovorio zato što je klasični ezdeaovac a nema mu.a.
Zvizdic je najbolji politicar koga imamo. Za dvije stepenice je iznad ostalih, zato ga Zapad i potencira i zove gdje god moze. Problem je sto nije egocentrican i spreman ulaziti u konflikte, te sve pokusava fino rijesiti, barem unutar stranke. Bakir dalje ne vidi od Sebije, i dozivjece sudbinu SDP-a.
Zvizdicu Sebija je zena, majka, kraljica, lavica, heroina sto bi napisale seoske snase na fb i instagramu 😂😂😂😂😂😂, sHeba SDA momacki, a ni ti nisi nista bolji od ostatka jer si do poraza sutio a sada izigravas vodju koji bi da zajase neki od tronova bilo u SDA bilo kod hadze Dine.
NiP ne smije primati bivse sda ovce.
A vidi obojica uz Baketa dok im je valjalo, sad prvi pobjegose🤔
PRPA GUZIIIIIII
To je sotonističko-mafijaška stranka kao što joj je i starija sestra kradeze. Svaki član ovih stranaka je zločinac i najveci klošar a ne samo glavešine tih stranaka.
što se nisi prije javio p..ko?! Nego sad mangup priletio dok su na zemlji! Noooroood znoooooo!
Ako sad Bakir izbaci Seku sa KCUS-a , iz kantonalnog odbora , garantujem životom SDA pobjeđuje četvorku 2022, ma šta pobjeđuje razvaljuje. Čampara izbačen - odlično, Asim izbačen- odlično, fali Efendić da se izbaci. Treba krenuti sa novim snagama i mladim ljudima.
@gooUse to bi bio dobar pocetak ali nedevoljno za 2022
čeko da vidi kako nip proći na izborima..sad slijedi pravi odron sda i prelazak u nip
Kud ga Alija rahmetli nije iz..rkao
Edin Ramic magistar na Paljanskom fakultetu, pa to je jedino gore od Travnika
@fbUser1601377361 E ali zato kapen ostaje da potone s brodom sto je u ovom slucaju jako vazno.
Uh jebote ovaj ko Ronaldo, more bit da cu u Juventus a more bit i necu ako mi vrate moju igracku. Jadna majko ko nas vodi.