Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog je trebala davno Armija BIH tuziti za izdaju....
Bakire nesrećo,iako sam obični bijednik ,ne bih volio biti u tvojoj koži !! Vidiš li dokle ste ti i tvoji nesposobni dupelisci doveli Bošnjake !!! Pohapsi ponizi ,i uništi Dodik ,sve naše Heroje i Državu Bih!!
A ja mislio on poštenjačina, pa će priznati!
Ove bošnje da imaju imalo mozga oni sami bi vec odavno u zatvor strpali i ovoga sandzakliju zbog “jesen94”, i Karića zbog onoga na jahorini 92 i Orića zbog bježanije i ima toga jos da ne nabrajam. A oni ne da ih nisu osudili nego ih jos na sve obljetnice pogibija pozivaju i u prve redove sjedaju,
Realno, nema nikakve sanse da tuzilastvo osudi ovog ratnog zlocinca i teroristu, opet ce biti cirkus kao sto je nedavno bilo sa naserom oricem
Bas me interesuje koliko je to granata palo na Kalinovik. Na Konjic je palo vjerovatno vise od 10.000 granata za 3.5 godine jer je rijetko protekao dan bez granatiranja a gotovo da nije bilo kuce ili zgrade koja nije pogodjena barem nekoliko puta.
Zasto ga krivo prestavljaju, on jeste bivsi komandant petog korpusa, ali navodni zločin je počinjen dok je bio komandant cetvrtog korpusa. Taj navodni zlocin nema veze sa petim korpusom.
Samo hapsi bivse borce isila u bih,neki dan gledam video gdje alija vice "selam alejkum" dok ovi uzvracaju "alejkum selam" a onda sve vicu "alahu ekber" među kojima je bilo pola-pola kozojeba i poturica.Jasno je da se ne moze zivit sa poturcima poganim
@Electronicresistance o cemu pricas???postoju video i jasno se cuje i vidi sta doticni govore
a najsmjesnije je ono kaze naser heroj odbrane srebrenice e bas je dobro odbranio ahahahhaha zivjela Srpska Srebrenica i general Ratko Mladic!!!
Mrs preko Drine!
Bosnje bombardovale neduzne srpske civile, kako vas nije stid?!?