Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOJ DRŽAVE, U SRED DANA NA UNIVERZITETU PRETUKU PROFESORA, ŠTA JE OVO??? NEKOM IDE TO U PRILOG ČIM NE PODUZIMA NIŠTA. ŽALOSNO, MOSTAR JE POD MONOPOLOM NACIONALISTA I SVAKO KO NE MISLI TAKO JE IZLOŽEN ČAK I FIZIČKIM TORTURAMA.
naravno, zasukali nacionalisti rukave, predizborna je opasno pocela
TERORISTICKI AKT DRAGANA COVICA I MILORADA DODIKA, A SVE U SVRHU GENOCIDNOG PROJEKTA VELIKE SRBIJE! COVIC JE VAZNA KARIKA TOG PROJEKTA I NARAVNO DA GA SE TREBA ZASTITI OD KRMECE GLAVE IZ LAKTASA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teroristicki AKT HDZ-a Covica...
cek malko kako teroristicki akt HDZ-a pa zar nisu muslimani teroristi a oni su fasisti il tak nesto aman nikad vas skontat
MISLIM DA FASISTI KRMECE GLAVE IZ LAKTASA ROVARE PO FEDERACIJI!
Ako ne bude kakvih smjena u policiji Mostara gradjani će se sami morat organizovat da se odbrane od ovih belaja što ih snadjoše.
Zasto se usutise oni demonstranti,pa ovo vise nema nikakva smisla?!
je li se oglasio naredbodavac Covic ?
kako prepoznati napadača na Yugoslavu ? obratite pažnju na detalje: RUKA MU SE POZLATILA . ahahahahahaahaaaaaaaaa, ......
Muškarac izrešetan u pucnjavi u centru Sarajeva, ljekari mu se bore za život ovo nije neka vijest
PRICAJ TI PUDARICU STA HOCES, MEDJUTIM BANDA LAKTASKE KRMECE GLAVE VLADA FEDERACIJOM PA TI PRICAJ STA HOCES!
Islamski teroristi nastavljaju svoj krvavi pir . Moguce da je i ovaj dupelizac Kukic napadnut od islamskih terorista. Pudaric rizikuje da ga islamski teroristi takodjer napadnu. :)))))
Znam lee zezam se ;) Nesto slicno kao Miro ba Lazovic ;)
ma lazu bola pise .....Ekonomskom....... fakultetu Sveučilišta u Mostaru. "Profesor Kukić je brutalno napadnut u svom kabinetu na.........Filozofskom...... fakultetu dva fakulteta dvije zgrade ,,,,, sam se pretukao
pripremite se braco bosnjaci bice u ovaoj drzavi mnogo nesto jos :( treba njih gaziti kao sto to rade srbi i ne dozvolite nikakvo pravo kao sto nemaju ni u genocidnoj tvorevini... sta hoce to 6%,pa vise ima cigana:)
Zasmetao fasisti Covicu i on da ga malo na ovaj nacin prepadne! Sve je to prljava igra koji nacionalisticko fasisticka bagra kuje!
Covic pokazuje svoju moc, naklonost ljudi kako iz policije tako i iz sudskih organa iz HNK koji su pod kontrolom HdZa i samog Covica. Pored Federalne policije i drugih organa treba ukljuciti i drzavnu SIPU jet Covic je jak covjek i zataskat ce sve ovo!
nacionalisti u Mostaru se bore da odrze vlast, ovo je cisti napad HDZ-a ali i SDA bi isto uradila kako bi odrzala svoju vlast u Mostaru!
HAJDE SIPA SKRATI PROCEDURU, POSALJI EKIPU U HDZ DA NADJU NAREDBODAVCA!
Nacionalisti sire mrznju medju narodom i huskaju ga.Za sve su ovo krive nacionalne stranke,kojih se trebamo sto prije rijesiti.
Sve je kod nas politicki motivisano...nazalost
Covicevi batinasi ponovo napadaju