Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREVARILI STE SE SAD GAMADI MALO... KOLIKO STE SIGURNI DA VLAST IDE SA SDA? SAČEKAJTE BROJANJA IZ TUZLE PA ONDA SLAVITE... SDP+SBB+HDZ > SDA + DF! U PAMET NARODE,SADA SMO IMALI SREĆU DA APSOLUTNO NE POBJEDI KRIMINALNA HOBOTNICA,IDUĆI PUT MOŽDA NEĆEMO IMATI TOLIKO SREĆE... ☝️
hahahahaha hahahahahah
Smij se ti,al znaš da su to činjenice i toga te strah...
Samo me zanima da li vas je stid izabrati SDA i SNSD i paralelno s tim podrzavati Memica i Dragicevica, a svi dobro znate ko su njihove ubice. Bravo Bosno i Hercegovino, glasali ste za jos vise ubistava koji nikada nece biti razrijeseni.
VRATIT CEMO SE ☘️☘️☘️☘️!!!
zahvaljujem se svim onlajn botovima iz SBB-a, NiP-a, NB-a i sl. koji su se stvarno trudili ovih zadnjih mjeseci da narodu ogade SDA stranku, neka sjedu i analiziraju gdje su grijesili ...
Sto ste trazili to ste i dobili.I treba nam ovako kad ste glupi.Pa kad Mile okaci zastavu RSA na Predsjednistvo.Pa puhne vjetar a ona se zavijori a Mile cvjeta.Hahaha.A vi sto ste podrzali SDA morate to gledati.Niste nista bolje ni zasluzili.
Ma bravo graDŽani!
Tako I treba nemojte sada da kukate narednih godina..ista prica uvijek..
Sada i FahrudOUT može u zatvor. Napokon.
75% građana FBiH je protiv SDA-majmuna kao i 70% građana eresa protiv bika iz Laktaša, ali će opet vladati. To je demokratija- vladavina idiota.
e sad ce da bude veselo
10-15% ovih rezultata je izborna kradja, prevara, kupovina birackih odbora, kupovina glasaca na dan izbora...ovo vam iz iskustva licno govorim.
apsolutno tacno .. takodjer iz iskustva govorim
Moj narode , jesi jadan , mrsko glasat , treba valjda jos pljacke i ubijene djece
ništa mi nismo promijenili na ovim izborima
Zna li iko da li u njemackoj imaju pilule, da ono zaboravis sve..... odakle si, jezik, gdje si roden....ono sve
Samo neka neko kaže da nešto nije u redu u državi, ili neka neko protestuje, mrš. A borci čim iziđu na proteste, polomiti do bolnice. Glasali ste za nacionaliste kojima je jedina nacija euro i dolar. A ja odoh InshaAllah teala.
@mufaiali Hajd i ne vracaj se kad si u glavusturi plitak 😉
žao mi onog malog arapovića iu SBB, hebaše mu ženu bezveze.