Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nema prekretnice vec 20 godina moj dobri profesore.
@AQmegaReturn http://depo.ba/clanak/51972/pogledajte-film-o-srebrenici-koji-je-uznemirio-bh-javnost
Ako prekretnica podrazumjeva pokajanje i priznanje od strane Srba onda zaboravi. Oni su svjesni sta su uradili ali ne gledaju na to negativno vec su ponosni.
Ma znaju oni da je na Genocidom stvorena "RS"ali ipak je Bosna cjelovita i "RS" u Bosni.Faktički Srbi niśta nisu dobili.Vrijeme je ustav RBIH i jedan Predsjednik bez Kantona.Srbija da izplati ośtetu bar parama,za źrtve nema spasa ni parama
Odlican interviju prof.Davida, Sto se tice moralnih neuspjeiha i odgovornosti mnogi nisu svetci a narocito Evropa.
ukinuti kantone i entitete, podijeliti zemlju u 5 regija, dovesti mlade ljude koji vole ovu zemlju i nemaju ucesce u ratu i konacno krenuti ka eu ... to bi bio jedini spas za sve a najbitnije je zaustaviti iseljavanje i poceti se baviti ekonomijom
Napokon ZRELO razmišljanje sa strane. Profesore skidam kapu !!! Mladiću treba pravedna presuda krivice, a potom dovođenje u pitanje postojanje RS-a. Kad se krene u ovu avanturu postoji nada za pozitivne promjene na nivou cijele BIH. Živjela jedinstvena R. Bosna i Hercegovina.
...i sve ovo što čovjek navede i agresija , i zločini i protjerivanja i na kraju genocid zbog ubijenog srpskog svata ............pleme vam hebem vaše i velikosrpsku ideologiju.
Sta ti očekuješ od četnika ,maloprije je jedan napisa da je u Vukovaru počeo rat zato sta je Gudelj ubio Kira. Hahahaha a na Kosovu su isli ratovat zato sta je Siptaru pobigla koza priko medje u srpsku njivu.
....hahaha...prijatelju istrenirano je to da laže i izvrće činjenice
http://depo.ba/clanak/51972/pogledajte-film-o-srebrenici-koji-je-uzne
Cijeli svijet zna samo oni koji su krivi ”neznaju” da su krivi.
...Bakir dao novi intervju za sputnik....https://www.youtube.com/watch?time_continue=133&v=N91XRSMY7fw
ne kenjaj, profesorice
@turbodoppelvergaser pushi ga
@turbodoppelvergaser pushi ga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Republika Srpska je država svog naroda i svih građana koji u njoj žive.. Niko sa strane ne može uticati na volju i demokratski sistem Srpske osim njenih građana Srba, Hrvata i Bošnjaka.. Što je babi milo, to joj se i snilo.. Oni koji su pokušali da "ukinu" Srpsku su dobili po pitchci,kao što bi i svako drugi ko to pokuša.. Republika Srpska je večna.
Dobili bi vi po pichki da vas nato nije spasio. Ali nece drugi put sigurno.
@Dino Z Pa gde vam je taj "drugi put"? Što ne krenete,ko vam brani? Očekujete opet NATO ispred sebe? To li je vaše "junaštvo" smradu turski?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Isto stanje će biti sve dok se mentalitet naroda ne promijeni
"Stoga, osuđujuća presuda u ovom slučaju može biti prekretnica, dovodeći postojanje Republike Srpske u pitanje te pružajući šansu Bosni i Hercegovini da se ponovo ujedini kroz ustavnu reformu", mišljenje je ovog uglednog profesora.
@Bender Rodriguez Mišljenje je realnije od mokrih Dodikovih snova kojima se on hvali. ;)
Pizda mu materina američka, nije im dosta što su zakuhali 90-ih, sad bi opet da maltretira ovaj napaćeni bh narod.... zabavi se o Trumpu, pusti nas na miru
E moj profesore -kso da nisu znali 92 sta se radi i koja je namjera miloševića. samo ih zajebase mediji i muslimani opet opstaše u bosni. Danas gledaju kako rohinje kolju i svi šute. ZAŠTO PROFESORE MOJ. ZATO ŠTO SE MUSLIMANI KOLJU.