Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo fizicko😂😂😂 ali nema nastavnika fizickog,svi otisli u Vladu KS i Skupstinu KS
ali dizu ovaj nip na kliksu
Koja se ovog budale sjeti.Ovi samo lupaju i uhljebljuju..Instagram vlada,experata,debila
Nek im daju neke kemijske olovke za sverc hahahaha
100% potrebno. Takodjer uvesti predmet "Znakovni jezik" I "jednomjeseni vojni kamp"...
Apsolutno, kako da živimo bez krucijalnog predmeta narodna odbrana.
Dzabe clanci, ne zaboravlja raja olovku
Spadaju li i kondomi u osnove sigurnosti?
NE
Uh kakav kontrol damage. Glasao sam.za Kemu Ademovica kad se prvi put NiP pojavio. Al' zbog ovog haranja u zdrav mozak nikad vise !!! Fakat podcjenjujete inteligenciju !! Inace glasam za ljude u strankama, ne gledajuci iz koje je ako poznajem covjeka sa nekim kvalietima, al' sad da Ainstajna NiP stavi necu glasat. SNS je mala maca. (brisi.klixse PreCjednik te prati preko olovke).
Vala sve je bolje od vjeronauke..
U Torskoj imaju predmeti na fakultetima čak u vezi volonterskog rada koji su obavezni. Što znači da oni oblikuju mlade o društveno-korisnom radu kroz obrazovanje.
Pa sto ne ides tamo zivit.Da tamo valja nebi 150 000 bosnjaka radilo kod Merkelove.KO TE PITA STA ZA TE AZIJATE
svako znanje je dobrodoslo, ali ako ce to kao kod nas prerasti u uhljebljavanje debila i reketiranje po obicaju onda bolje ne
Djaci su skontali sad fol sa olovkom i kamerom pa će učiti od najboljih :)
Šta ćemo za olovku?
kakva samoreklama pa jos sa slikom i imenom...ovaj klix ne da je obicna mahalaska novina vec dno dna od portala koja zaglupljuje narod..a to je sve govori i o vasem mentalitetu kako kvazi novinari...stvari koje su normalne u normalnim drzavama vi nam predstavljte pametnjakovice koji predloze neku banalnu stvar..dno dna