Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustati na spomen imena ovog insana..... izvii druze Tito nismo te ozbiljno shvatili, tvoje rijeci su bile zlatne svima nama, izvini druze stari nismo znali da je tvoja vizija svijeta i odnosa u svijetu bila ispred tvog i naseg vremena!
Meni je jos uvijek nevjerovatna njegova sahrana. Onoliki broj drzavnika je stvarno impozantan.
Nitkov je priznao Makedonce i Crnogorce,samo nije Bosance i Bosanski jezik..neka je vječno proklet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E Tito kakva ološ dodje poslije tebe.
Juga bi bila odlicna bez komunizma
pitam se da li bi sve drugacije proslo da je sklonio tudjmana i milosevica na vrijeme?
"Uživao sam dok sam slušao njihove krike. Meni je žao što nisam pobio sve ljude sa spiska, ali kada sam izašao u dvorište da promenim šaržer, ispao mi je ranac sa Molotovljevim koktelima, a njih sam hteo da bacim kako policija ne bi mogla da uđe u školu dok ne završim započeto. Onda sam se uspaničio i shvatio sam da je najbolje da pozovem policiju. Spustio sam pištolj i pozvao" (Kurir) Ovako zbori unuk Dr Kecmanovića aktuelnog glavnog Dodikovog gurua iz BG.
naravno da nije dao disat neistomisljenicima. jer su oni u 90 % slucajeva stoka nacifasisticka...treba biti fer, pa i po cijenu toga, ako su ti preci bili cete, uje i handzari, reci vala tito je bio na pravoj strani istorije, moji iz ko zna kojih razloga nisu...e to odvaja normalan svijet i nas...svabe se stide brke...kod nas je normalno da se gore pomenuti olos pravda i po njima daju imena ulica,skola,vrtica,bolnica...diz se tito vodi nas na goli otok
Zivio drug Tito i zivjeli partizani. Trebamo vise da njegujemo uspomenu na njih. Istu borbu su i oni vodili 45 kao mi 92 protiv fasista i nacionalista.
bakir je bio umislio da bude ko tito,al ga zakucaše sdp,nip,ns
Bosna je dakle bila po našem shvatanju prva u obliku jedne socijalističke tvorevine koja nije počivala na nacionalnoj osnovi...koju više poruku poslati, da sami shvatimo značaj Ove rečenice! Jer to nije izmišljena država, jer Bosna je bila, i biti će je!
Ko god ne voli Tita neka danas ode u Banku digne kredit za stan na 40 godina bude rob banke i to ako uspije vratiti , Tito djelio stanove besplatno.Samodoprinosi.
Jedan je TITO
Jos da je pokoko sve one chetonje koji su se pred kraj drugog svjetskog rata samo presvukli a u glavusama ostala ista ideologija , ne bih se desile devedesete.
Tito cijenjen u svijetu a i mi svi s njim, ponosni gdje god, da dođemo u svijetu, imali sve, rahatluk neviđen i nigdje u svijetu, nacionalisti i lopovi nisu imali prolaz i oni ga mrze, a da je bio u pravu evo dokaza u kakvim ku. čevim državicama živimo, dok isto ti nacionalisti i lopovi imaju milijarde
Slava i hvala ti druze Stari na svemu sto si za nas ucinio… smrt fasizmu - sloboda narodu✊🏻
Da, Bosna ali u Jugoslaviji. Tito nije bio primitivni separatista.
Tito je bio ljudska i politicka gromada. Ovi danasnji politicki pijacari izgledaju tako bjedno u odnosu na Tita. ⭐️
Ne mora se TITO voljeti ...ali , dok je njega bilo , hodao sam gdje sam zelio , u po dana ili noci ....na granici nisu ni kontrolisali , samo kad vide pasos ides dalje .... voljeli smo se , postivali , slavili skupa sve i kod svakga .....a , sada , ne znam gdje se normalno mogu prosetati kroz neki od gradova , a da se ne bojim da mi neka budala skoci za vrat .
BOSNA PONOSNA.