Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate li imalo obraza klix redakcijo, brisete mi komentar da se post zakljuca a dozvoljavate fasisticke uvrede...
@IncognitoHZ Treba prestati čitati KLIX. Od ovog ne može niže!
Bajraktar NASER🇧🇦☝Jedini koji je 93 od Alije trazio mts i logistiku da deblokira Sarajevo,trasom Vlasenica,Romanija,Vjecnica.Alija mu je rekao da je lud i nije dozvolio trazeno.Sta mislite o planu,dali bi uspio sa svojom gerilom.Zaista je bio neustrasiv i dobro je predvodio svoju gerilu 92/93
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I bio zivi Svjedok kad mu je Alija rekao da srebrenica MORA pasti(ima snimak na YouTube) pa mu prijetili da ga ubiju
I Nikad i Nikoga se nije bojao Istinu reci! Pocivaj u miru Hakija Druze
Izaće vam na nos Šimići svaki fening zaradjen od klicka, karo vas Rumenige iz Raiffeisen banke, bez zaštite.
Sada će vlasi da kmeče kako je govorio istinu, čak ih je par i došlo jer su odgledali srpski propagandni film "Srebrenica izdan grad" gdje su srbi iz norveške rezali i sjekli sve kako im odgovara, jadni se ne mogu ni dogovorit oko priče danas, imaju deset teorija hahahaaha Naser im se dolaskom usrao u život
Ovi iz Istočne bosne se ne žele ni ukopati u rodnom mjestu. Da je u Sarajevo pa makar i na Vlakovo.
I onda govore, neko ih prodao. Sami svoju djedovinu prodajete i sad sa ovakvim postupcima.
Za ove srpske fasiste sto su se razmahali na komentarima: Rahmetli Hakija NIKAD nije porekao genocid u Srebrenici, niti cinjenicu da su ga Srbi napravili. Ono sto je on posvjedocio o Aliji, uopste ne amnestira ni Karadzica, ni Mladica, ni ostale kukavicke egzekutore. Cak naprotiv.
Kad su ga pitali o zločinima Srba nad Muslimanima u Srebrenici rekao je "pustite vi Srbe, ovdje brat na brata puca koliko imamo različite stavove".
PUNA podrska nasem proslavljenom Komandantu i heroju odbrane Bosne i Hercegovine i Srebrenice Naseru Oricu da istraje u svojoj borbi za BiH da na kraju izvojeva novu pobjedu za sebe, ali i za sve nas u BiH.Komandant Naser Oric je heroj i lazne optuzbe srbofhaasista, zlocinaca i genocidasa su prepoznate i sa gnusanjem odbacene od suda BiH. Medjunarodni sud u Hagu oslobodio Orica i predmet i laznu optuznicu odbacio i rekao da nema elemenata i nema zlocina.
Neka mu je laka črna zemlja! Rip
Vidi Gazije,vidi dike naseg.Naser Oric slobodan i cist pred EU sudovima i domacim.Svi ce nocas da spavaju slatko,dozivotnu dobio je ratkoooo...u zatvoru gaće steži,evo dodik i laje i reziiii...trebale su kazne biti većeee,u zatvoru neka truhne smećeee...Pozdrav jedinoj Armiji BIH koja na svojim plecima nenosi tezinu GENOCIDA ILI UZP-A
@Klix Vi ste odgovorni za fašizam u ovim komentarima. Ovo što čitam uz ovaj članak je nešto najmorbidnije i najodvratnije što sam kod vas vidio. KLIX, VI STE ODGOVORNI!!!
Bulevaru, ubijaš Bošnjake u pojam ahahahaha