Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A KAD CE NA RED DOĆI NERADNA NEDJELJA??
U nedostatku radne snage studentima olaksavaju rad. Davno potrebna mjera za koju nemate moje bodove jer je uradena prekasno i tek u trenutku kad je vama i privatnicima potrebno.
koji radnici
Sipa direktor srbin SNSD, glavni tužilac Srbin SNSD, Glavni sudija hrvat HDZ, ministar unutrašnjih poslova srbin SNSD, sad se prave akcije hapšenja da se progura u ustavni sud i Vukoja HDZ.Jbm li vam majku glupu ballijandersku....Dok se posvađani naslađujete hapšenjima Čović i Dodik vas prave evropskim palestincima i govore al guzimo retardirane posvađane muzljamane.Domovina vam se raspada , postajete kurdi stoko maloumna...
Jednostavno trojka nas je prodala za šaku vlasti, interes je čudo daj daj daj meni a slijepi pored očiju e sad je došlo da se ta cjena plača sad i njihove progone i hapse.
ne valja naslov i tekst,,,,, zakon o radu je dopunjen - i studenti mogu raditi,,
Fali radne snage.
A šta sa onim diplomama kojie su dobijene na privatnim sumnjivim brzopoteznim fakultetima po nekim kasabama.
Samo ste još trebali u dopuni staviti koliko je najmanje po zakonu koliko smiju dati studentima, da ih ne mogu izrabljivati.
Ovo je kod nas ok,radis ko student,evo sad i po 8 sati moze,a kad zavrsis studij,onda na biro,lopovska drzava,pola ih znam zavrsili faks unsa i na biro,a fax travnik,kiseljak i sl. na budzet.