Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu.
sjedi tadic na vrh krsta, gura dodiku u paksu tri prsta
TADIC IM TREBA RECI DA SU ONI BOSANCI I DA NEMAJU STA OD SRBIJE DA TRAZE !!! SRBIJA SE MORA BRINUTI O SVOJIM GRADANIMA A BOSNA O SVOJIM I SARADNJA IZMEDU DVIJE ZEMLJE JESTE DOBRA STVAR JEDINO AKO SRBSKI POLITICARI PRESTANU SANJATI O \"VELIKOJ SRBIJI\" I IZVINE SE NAMA ZA GENOCID I AGRESIU STO SU NAM NAVELI !!! BOSNA I HERCEGOVINA ZAUVJEK !!!
Moja stara se karala za feta sir i koju cigaru iskljucivo sa stranim osobljem. BIH4EVER!!
Krvavi genocidasi i fasiste idu kod genocidasa i fasiste ni manje ni vise! Genocidni tadic licno cuva krvolocnog genocidasa mladica vec vise od deset godina! BIH4EVER!
vidi muhadzera sto su se uzentali srpske sloge....hahaha ajde se vi skupite oko necega pa makar to bila i diskusija o baklavama.
Samo sloga Srbina spasava!
Jeste srbine ako je Bosna Srbija onda je Srbija Albanija.
Niti jedna zena!
dodik je stvoren za vodju bosanskih pravoslavaca. on zna kako se ovce drze na broju. izade pred narod i sta cujes je: mi srbi... srbija... srpstvo..., a svi bosanski pravoslavci u glas: bleeee, bleeee lludi moji hocete li vec jednom progledati ili cete dozivotno bit zaslijepljeni srbizmom.
romale dzavole
ma srbine vi ste nama zapad...e jadnice dok nestane para od telekoma za glavu cete se hvatat...kolike su plate kod vas tamo na zapadu ili penzije..daj se malo otrijezni....jel se malo popilo jutros pa ovakve nebuloze
jest srbine sve si upravu....samo da je sirovina seljacka moras i ti priznat...hajd priznaj
@A.S. Od kako je Dodika u Republici Srpskoj je vise novca nego u Federaciji. Da vam nije MMF-a i stranaca svi bi vi kopali po kontejnerima. BiH gusi privredni razvoj RS ali to ce se promeniti cim se razdruzimo od vas. Dodik je davao preduzeca ali prijateljima a ne belosvetskim lopovima kao sto su vasi uradili. Zato nam se sve to sad vraca na pravi nacin. A sto se tice miliona, polako tek smo poceli, ne moze sve odma. To sa vilom na Dedinju ne razumem. Sve je ovo Srbija tako da nema veze gde kupuje vilu.
nemoj ni da se vracate