Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grobari BiH
@IstinaSamoIstina kmeci de de
Dodiku i Covicu dao Vijece ministara, ANP-a nema, niti ice ga biti.Poslace u NATO Program Reformi, to jest Program Lijepih Zelja, koji ce oni prihvatit, a u stvari to je tako reci prazan papir.Bakir je ponovo preveslao svoje krezave glasace, to jest ovce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bošnjaci pamet u glavu. Imali su 24 postratne godine da podignu ekonomiju da obezbjede borcima i RVI ljudski socijalni minimum, da penzionerima obezbjede dostojanstveni život, da građanima obezbjede ekonomsku i socijalnu sigurnost da maldima daju posao i vjeru u budućnost... ali ništa od toga, samo pusta obećanja, dok oni tih stotinjak familijana čelu sa ''prijestolonasljednikom'', '' handre li nas handre''-
Al Šidi je ''urbana balkanska legenda'', dobije Bristol za 5 mil a Zavod za izgradnju KS predhodno uloži 6 mil. Dobije građevinsku za izgradnju SCC za 6 spratova izgradi 12. Zavod je uvijek imao važne ''pokrovitelje''. Npr. ''prvorođenog-prijestolonasljednika, od milja: moj Babo je, moj Babo je''.
Oj drugovi jel vam zao, jel vam zao, jel vam zao, rastanak sestorke u Kantonu se primakao, primakao. Sada slijedi raspad sestoperaca i nesposobnog, anemicnog, neuglednog, rahljavog i prevarantskog kvazipremijera lopova PausalForte. Mislim nesto da Konakovic sada pissha na pakasss kad je cuo ovu vijest iz SBB-a i DF-a. Najzalivije mi je ipak PausalForte, dzaba lik platio logopeda da ga nauci da prica. SDA 10, SBB 5, DF 3 i BOSS 1 zastupnik =19- Vlada Kantona Sarajevo. Neka nam je sretno.
IIIIIIIIKLIXIIIIIIJEIIIIIIPRODANAIIIIIKURVAIIIIII
Ko se sjeti samo zadnje tužbe u Hagu i ovog lika...zance da se radi o PATOLOŠKOM LAŽOVU !!! MRŠ!!!!!
BAKIRE TIHA UBICO NARODA BiH I KANTONA SARAJEVO.. STA SI POGANU URADIO POVODOM DIPLOME BABINOG TI PRATIOCA OSMICE... STA SI URADIO POVODOM KORUPCIJE TVOG PRVOG COVJEKA AMIRA ZUKICA.. STA SI BAKIRE URADIO ZA DOKAZANE MUCKE I LOPOVLUK TVOG BUDNJE.. STA SI URADIO BAKIRE ZA ISTRAGU UBIJENOG MEMICA... STA SI BAKIRE URADIO ZA TVOG ZASTUPNIKA MIRZE CELIKA ZA UTAJU POREZA..NEMOGU VISE NABRAJATI MUKA MI DODZE..
sda po starom, polularizam, lazni patriotizam i povecanje potrosnje.. 👍
Jesu ožednjeli, korakiju veçera,...
U demokraciji se za ovakve stvari izlazi na ulice i PROTESTIRA!
Pogledajte samo rezultate zadnjih izbora na CIKu. SDA ubjedljivo dobila najvecu podrsku gradjana KS. U cemu je problem sad?
Njih covjek da pohapsi, kriminal bi u drzavi op'o za 50%
Nego guta li Željko?
Sekta SDA malo preletjela sa objavama obaranja , Boga pitaj čiji je ovaj Bake ,Alija rahmetli je bio pametan i mudar čovjek,ovaj je povukao na nekog retarda
Samo jedna granata...
Odredjeni dio zapadnih ambasada podrzava Fortu i Kojovica samo zato sto su ova dvojica omogucili paradu pedera u Sarajevu gdje su Bosnjaci 98 % stanovnistva. Zasto istovremeno parada pedera nije bila u Sirokom Brijegu i u Laktasima? Cilj je Bosnjake disciplinovati i njima podvaljivati gay okupljanje, a ne radikalnim sredinama gdje krsteve na svako brdo i planinu postavljaju. Ja sam za godinu dana samo paradu pedera vidio i nista vise od Fortine vlade
@Counterforce Pazi kako se ponasate.Da se sutra ne bi polemisalo i o desavanjima u Srebrnici.Pristali ste da budete fuksice i ima da budete fuksice...Ameri vas drze u saci jbg.
Tako jeee,reci hiin