Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@frsfrs Imas pravo,dobro ga pitat sa Florence Hartman,imamo crno na bijelo da je haski tribunal imao dokaze i znao gdje je ratni zlocinac mladic al je to skrivao i Bog zna koliko dokumenata su unistili i prikrili da bi zastitili srbiju! UKINUT GENOCIDNU TVOREVINU RS-Idite danas i sutra na ulice,manifestujte da se Rs-genocidna tvorevina ukine i da pravda bude u Hagu a ne sram i prikrivanje dokaza genocidasa! PRAVDA i na ulice,trazite odgovore,i TUZITE srbiju i haski tribunal! TUZi,pojedinacno,svaka zrtva,tuzi! BOSNA4EVER!
@Kulin mudro i istinito zboris al nedaj vise da nas gaze i pljuju po Bosnu i Hercegovini! TUZBA je najveci problem srbiji i genocidnoj tvorevini,reakcija s prema genocidasim i onima sto ih podrzavaju netreba vise bit mlaka,vec ubrzano aktivna i REALNA! DOSTA vise ignorisanja genocida i podrske genocidasima! TUZIT! Evo jos jedan text za sve koji vole nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu! .Ah meraka Izvodjac Pjesme: Safet Isovic Ah meraka jos s veceri rane sastala se druzba aksamlija u sljiviku pod beharli granom haj rahatluku ni’dje kraja nema ’dje Fazila mezetluke sprema... Djul mirise i behar se kruni u casice pune sljivovice oj Fazila mladosti ti tvoje natoci nam biser suze svoje haj bez sevdaha nema zivovanja bez Fazile nema milovanja... Nedajmo nas identitet i bogatstvo Bosne i Hercegovine u svakom smislu da uniste,nase je da branimo sto su nam nasi pradjedovi ostavili na cuvanje! BOSNA4EVER!
Pitati Patrika za farsu oko Hartmanke!
@karmicka murja primitivna lopovska fasisticka genocidna misao nema dovoljno racionalnih ideja o dostojanstvu i postovanja,kulturi i Bosancu! Bosanac nikom nije kleknuo vec uspravno i ponosno hoda! Ocito je da znas dobro sta je bit Bosanac i Plemenit! Pozdrav i evo sam sa te i sve duse koje vole nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu. Imal’ jada k’o kad aksam pada Izvodjac Pjesme: Himzo Polovina Haaaaaaj imal’ jada k’o kad aksam pada kad mahale fenjere zapale haaaaaaj kad mahale fenjere zapale kad tanani drscu sadrvani haaaaaaj kad sa djula jeca glas bulbula kad def bije u prve jacije............ Haaaaaaj aman jada kad aksam ovlada u minute kad bulbuli sute haaaaaaj kad bul sanja sred djulova granja a dert busi i suze osusi... Haaaaaaj kad iz tame sapcu usne same gondze moje dal’ jos mislis na me haaaaaaj usne male kad sapcu bez daha aman luce umrijeh od sevdaha... BOSNA4EVER
pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što laprda.
$66£ ocito da posto nemas dovoljno zdravih celija i logike istinom i pravdom konstruktivnog stava jednog normalnog mozga i duha tesko je imat racionalan stav u ovoj tragediji Bosnjaka-Muslimana,sto jest jest,svi su Bosnu hteli al je nikad ne uzeli,sanjali sanjali i sanjaju! BOSNA4EVER!
Podrska Tihicu,ne dozvoli vise da nas gaze ni dosljenici s druge strane Drine a ni svi dusmani koji su podrzavali genocid nad Bosnjacima Muslimanima po cijeloj Bosni i Hercegovini! Sada znamo sta je bio cilj EU je i srbije,znali smo al sada imamo sve na evidenciji srama i nepravde! Jacaju drzavu i pomazu srbiju u svakom pogledu A Bosnu i Hercegovinu gaze,gaze,ponizavaju,ucjenju ju,i pljuju po njoj! Ukinut genocidnu tvorevinu rs i USTAV Bosne i Hercegovine, ,jedan predsjednik,,jedna policija, jedan parlament! Nedaj se Bosnjo i TUZI! BOSNA4EVER!
Auuu! Predsjednik međunarodnog suda je stranac? Dodik će popizditi.
Haski sud je izgubio svaki kredibilitet unistavajuci i skrivajuci dokaze o Genocidu i upletenosti Srbije u isti. Velikosrbi udruzeni sa EU i SAD pripremaju zavrsni udar. Bosnjaci moraju sto prije naci odgovor na ovu situaciju, inace ce gore proci nego u periodu od 1992-1995.
@ ovom&66$ ti se moras ustat\' kad spominjes pipu, tako ces uznapredovat\' u svakom smislu, a ovako sa ovim uvredama samo se strmoglavljus u jos dublji bezdan.
pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što bez veze laprda.
Eu-ja je dokazala da je oduvijek podrzavala genocid nad Bosnjacima,sad imamo crno na bijelo pa razmislite svi o tuzbi ponovo protiv srbije,haskog tribunala,i medjunarodne zajednice. Imajte dostojanstva s prema sebi i svojoj zemlji pradedjova. Hoce da naprave od Bosne i Hercegovine jednu bijednu izolovanu zemlju,zaostalu u svakom pogledu.Njima je to cilj.Dokazali su To! Ne dolazi za dzabe sad predjednik haskog suda u Bosni i Hercegovini,osjetili su da se Bosnjaci bude pa ce ih on opet lijepo uspavat,obecanjima i licemjernim manipulacijama! USTANI BOSNO TUZI I TRAZI ODGOVORE TUZI,NE DOZVOLI VISE DA TE GAZE I HVATAJU BUDALOM! TUZI i Srbiju,i Haski SUD i Medjunarodnu zajednicu! BOSNA4EVER!
Dolazi spasir mladica i srbe,to se slazem svama dvojicom sto ste ostavinli komentar. BOSNA4EVER!
Haag - najvisa tacka evro-atlanskog licemjerja prema tragediji jedinog evropskog muslimanskog naroda!!!
Dosao da pruzi porsku Ratku Mladicu i da vidi ima li se jos sta pokupiti kako bi se unistilo i sakrilo i tako se spasila Srbija. I haski arhiv ce zapaliti ili ce ga ustupiti Srbiji ili nekome ko joj je slican.