Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ max: takvih kao TI bi se svaki covjek stidio !
Brišete sva mišljenja koja se ne uklapaju u vašu licimjernu multietnićnost. Je li mutietićno žive spaljivati starice druge nacije. Je li multietićno bosti djecu u tramvaju? Je li multietićno postavljti bombe u tržene centre? Vi ste običan talibanski portal.
pa i ja bih ih se stidio kad vidim kako su nekulturni, kako smrde, kako su glupi, ruzni i bahati. takve se stoke treba stidjeti.. zamisli zegrepcanina gospodina i nekog miju iz citluka skupa na misi u ZG.. brrrrrrrrrrrr..da se sledis. a ti @zlaja uvalim ti majci i sestri jaja!! i vi ste od shabana dobili zemlju a kao i slovenci ste obicni austrougarski konjusari.
HAHAHAHHAAHAHHAH... pa sam naslov je dovoljan da se vidi koliko su jadni ovi nasi vatikanski dupelizci ! PS. izvinjavam se pravim katolicima/bosancima i molim da znaju da se ovo na njih ne odnosi !
Pa svaki iole pametan hrvat se stidi tzv hrvata iz bosne...vide i oni da su to obicne budale... Puljicu bolje je da se i ti stidis... A ono \"novi dejton ih zeli izbrisat iz zemlje gdje zivi vijekovima\" na to imam samo rec....PFFFF....jest jest cim dodje do novih ustavnih promjena ganjat cemo ih bakljama...ajde debeli ne rise :P
@ zlaja Ti si meni poznat onaj osakaceni od glave do nogu i znam gdje stanujes.Zato suti bolje ti je ne seri bar zbog tvoje druge polovine koja je druge vjere. Banda si bio dok si bio ziv-normalan fukara od ustase. Zato se ne javljaj vise po tebi bolje.
Nadam se da ce g.Puljic javno osuditi ono sto su organizovano vasi katolici uradili navijacima Sarajeva i ubistvo jednog gradjana Sarajeva koji je otisao samo da gleda utakmicu,koje nije bilo i koju nikad nece vise moci gledati zbog mrznje i nacionalizma.ucinite sve da katolici u nasoj zemlji prvo postuju ,zemlju,kamen ,vodu i nebo gdje su rodjeni i gdje zive.
Puljicu samo ti brini o svojim vjernicima.
da ne bi \'ercegovaca U mozda se i ne bi stidjeli
joj ovih ljudi...nesto se sicaju nazivima \"turci\", \"vatikanski hemeroidi\", \"srboturski genocidasi\"...a ne znas ko su veca gofna...
Gospon Puljic, strpite se malo. Mozda vec za 50-tak godina budu na istom civilizacijskom nivou.
Šata reći ??? Zaista meni kao Bošsnjaku je žao zato što susjedna , a mislim u uporkos novnirarima huskasima koji su zeljeni da nas zavde, nije uspjela !! I dalje se nadam da ce se desiti cudo, opa ce Hrvatska uspjeti do Baraza!! Drago mi je zbog Hercegovaca katlika, koji uspjehe Hravatske slave i dozviljavaju kao svoje samo zato da bi prokosili drugim,ida bi druge izazvali!! I onda im čudo što neko drugi navija protvi njih !! Nisu Bosnjaci navijali protiv Hrvatske nikad!Navijali su protivfasisticki orijentiranih kamenjara !!!!
prihvatite BIH kao svoju jedinu drzavu i budite ponosni !! A ne se ponasati kao cigani pa ocekivati da vas neka treca zemlja voli.....
VRATITE NAM SRBE UZMITE BOSANCE (HRVATE)
TREBA POSLATI BUĆA POTOK U ŠIROKI DA IM EBU MAJKU