Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Euroasfalt privatizovana i pokradena Hidrogradnja
Euroasfalt, znaci opet se peru pare :)
Ja ne znam od čega prave taj tunel ali da košta 31 MILION ???
Kakvi su to odmah negativi komentari. Ovi ljudi pokrecu poslove konacno. do sada samo prica.
Sta kazu, kada pocinje i kada se ocekuje zavrsetak izgradnje? I moj stari obeca staroj jos prije 35 godina da ce je voditi na Havaje, pa ne stigose dalje od Neuma.
Jasmin Bučo Hamedovog zeta istjerao iz kancelarije u Euro Asfaltu kako jadno šta mu rade majko moja. Almedine sramota
Gledaj lopova Salih i Jasmin Bučo največi lopovi u Euro-Asfaltu pokrali Hranjen, sad će i ovo da odrade a Sipa nažalost gleda gdje sunce izlazi.
I opet nema rokova
Ovaj projekt je star 10god. Kako ce onda biti najsavremeniji?
Jasmin Buco bio direktor autocesta a sad u Euroasfaltu? Koincidencija? Ne bih rekao.
Ako probijate 500m tunela dvije godine koliko će trebati 10kilometara Prenja. Na ahiretu se voziti tunelom. Jeste li normalni, dvije godine za šta? Koje ste lopine u tri lijepe otišla država ova! Na kraju će biti ne valja ništa narodu, pa kako će valjati kad ga vodate za nos! Niste normalni!
OMG JA NE VJERUJEM…. KAD GODD BUDE GOTOV!!! WOOOOOOOOOOOOOW
Gurajte sda firmu euroasfalt..koja u posljednje vrijeme se ponasa..kao i strabag koji je u dogovoru sa sda uzimao milipne na lazne tuzbe..uzimate firmu koja je usrala izgradnju hrenovica tunela..
Niko ne spominje rokove.
PISE DVIJE GODINE MAMLAZE BOSANSKI
Previdio. Haj ako Bog da.
Evo para za SDA-ovce.
opet euroasfalt hahahahahaha
Trebace im jos dodatnih 320 miliona kao za tunel Hranjen za Gorazde koji nikada nece zavrsiti. Nema penala za kasnjenje i nepostovanje ugovora, nema nikakve odgovornosti …. I opet dobiju na tenderu