Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze idiota. I Maca Diskrecija izgleda kao neko pametan kad je uporedimo sa ovim deckom.
Pametan govori kad ima nesto da kaze, a budala govori samo da kaze nesto.....
Pratim Macu na youtube-u, siguran sam da je pametnija od 70% političara, a poštenija od 100%. Kupiću njen onlyfans iz zahvalnosti.
Kupiš privjesak laser na pijaci i radiš laserske operacije. Laser je laser.
To se kao Klix i Bošnjaci brinu za zdravlje Srba u Spskoj?
Tito dragi ustaj, pozatvaraj bagru na doživotne robije i riješi nas ovih nepismenih idiota koji nama vladaju!!! Ili, narod bira vlast koju želi, pa možda bolje ne diraj ništa!
Nezz ko njih dozivljava sto se mene tice nek pacjente na plin prikljucuju...drasko je svoje pokazao da sjedne golom guzicom na vrelu ringlu ja mu nevjerujem !
Za g. Antonića: Vaše znanje iz kemije nije skromno, ono je NIKAKVO!
I ovo je samo dokaz kakvi volovi se bave politikom i predstavljaju narod.Nije da on ne zna razliku između kisika, već on ne zna ni vola u guzicu ubosti.
Što više umrlih, više keša dobiju.
šta reći osim da je to Dodikova pamet i mladost, klonovi! Strašno!
Užas
Ovoga treba pozvati u studio i u direktnom prenosu mu da ti da pije žabokrećinu jer je to voda i hemijska formula H2O...
Kosik je isti i industrijski i medicinski
ti je znas ni izgovorit kisik al znas da je isti industrijski i medicinski, cudi me da nisi rekao "medecinski".
Hahahah za ovo ga treba razapeti na stub srama! Momentalno razduženje sa dužnosti, jer ovako sramoti sve moguće. Kad tvoj neko zaglavi u bolnici, nadam se da neće, prikopčat ćemo ga na ovaj tvoj "O".
Ooooooooooooooo, Rukfaš :)
Treba mu nabit crijevo u dupe i pustit kiseonik da ga dobro napuni
Onda kupi u svaku bolnicku sobu po kompresor, Villager ima odlicnu ponudu, i prikopcaj bolesnike, neka duvaju...