Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno da se čuje glas Bošnjaka! Nećemo nikakvo entiteljstvo, želimo državljanstvo! Naprijed prema unitarnoj Bosni i Hercegovini, stop podjelama!
A kao ovi iz RSa ce to ikad prihvatiti? Nemojmo se zavaravati bajkama. Bolje traziti zajednicka rjesenja nego kao SDA glumiti patriote sve da bi zadrzali trenutno stanje u drzavi.
@Radius: Ovo nije zajedničko rješenje, nego rješenje koje je predložila Aleksandra Pandurević. Ovo je šamar svima onima koji su protestovali pred Skupštinom. Fahro i Zlatko su uspjeli što ona sama nije mogla.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
BRAVO!!! Nemojte pod svaku cijenu JMBG... malo sabura, al da to bude zakon kako treba !!
Bravo?! Treba još neko dijete da umre radi ovoga? Malo sabura pa dok svi ne pocrkamo?
mani se demagogije kommet molim te..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Jedna jedina , SBiH...druga je opet SBiH ... i treca je ponovo SBiH...upamtite Bosnje!!!!!
Bravo! Nek je neko ustao za BiH i na strani BiH gradjana!!! Hvala!
Imate pravo dobrih komentara sto je za pohvalu, ali mi nije jasno da medju Bosnjacima postoje jos ljudi koji vjeruju da ce im Bosanski Srbi dati nesto. Neki dan slusam Dodika kaze sta je problem ovakav ustroj: Mi Srbi hocemo da za 100 godina kad ne bude ni vas ni nas, ukucas broj i zna se da je Srpski. Malo Bosnjaka zna da je Uzice nekad imalo preko 30 dzamija sad se ne zna ni za kakav trag muslimana ni Bosnjaka. Neki momak je stavio link u vezi nekih kasika sto Seselj prica 1991 godine u tu je mnogo istine kako Srbi djeluju. Pitaju ga o Bih Kaze Seselj kakva BiH to je Srpska zemlja. Eh sad tako za 150 godina kad ne bude ni vas ni mene u RS ce se govoriti da su tu uvijek zivili Srbi sto se vidi iz maticnih brojeva naravno Bosnjaci ce zaboraviti svoju istoriju jer nas nece da bude ali ce biti nasi unuci i povjeravace da u Srebrenici nikad nije bio genocid nego da smo mi sami sebe pobili i da smo to lazirali da nikad nije bilo Bosnjaka bilo gdje u RS-u jer je to Srpska zemlja.
>u Srebrenici nikad nije bio genocid konacno musliman koji priznaje istinu
Narode nije lahko razbiti Bosnu dok ima Bosnjaka. Daleko su separatisti od te cinjenice. Dosta cemo se mi jos cerati cetnici. Ima da vas skalpiramo sve dojednog u sljedecem ratu.
Zar nemaju i u RS-u fotelje i pozicije, kako se niko u Federaciji ne zabavi tim pitanjem pa da lopticu prebaci malo na onu stranu... stalno se od Federacije trazi da cini ustupke... pa dokle vise??!!
Da je SDA u vlasti (skupa sa svojim satelitom Strankom za BiH) onda bi oni vjerojatno bili za ovaj zakon, a SDP protiv njega. Sve je to politika i za njih dobra prigoda skupljanja političkih poena. Svima je od političkih stranaka stalo do naroda koliko i do lanjskog snijega.
TREBA ZELENE MINDERASE, CRVENE KMERE I AVAZ DD POSLATI U OPOZICIJU I TO ZAJEDNO, PA IH ONDA TRPATI U ZATVORE, TAKODJER ZAJEDNO. MATERIJALA KAO U PRICI, KRENUTI OD GLAVE, JER STOKA SE CISTI OD GLAVE. ZNACI U ZATVOR LAGUMDZIJA, RADONCIC, TIHIC, PA ONDA HADZIC, IZETBEGOVIC I JOS JEDNOM UHAPSITI RADONCICA.
Na iducim izborima glasam za Harisa. Ocito je da se lik jedini borio za BiH, ostali samo za fotelje i razbijanje Bosne.
Hare je gigant za ove kao sto su Lagumdzija, Hadzic, Radoncic, Tihic, Izetbegovic i ostala banda iz SDP, SDA i SBB. Ima veci IQ i samopostovanje od njih svih zajedno.
DA SE HOĆE MALO ZARATIT, OVO JE DOJADILO I BOGU I NARODU
Bravo SDA, evo vam svima keks, bili ste dobri psići.
Ovo mjesto gdje mi zivimo je sve samo ne drzava, sramota, dio bosne zasnovan na genocidu nam kroji sudbine, odvaja se korak po korac, a niko nista da uradi po tom pitanju. Sutra cemo imati samo kusur od drzave, ili novi rat, jer ove budale koje tu zive zasljepljeni nekim idealima, ne misle na vlastito dobro ni sebi, ni svojoj djeci :(
bravo fragola, imas muuda veca od pola klixovaca,imas oci i govoris ono sto vidis,dok ih pola suti iz straha il nekih kompleksa,BiH treba osloboditi od sviju onih koji ju ne vole i zele vidjeti razrusenu pa onda krojiti istu!! Logicno da nema napretka kad nam drzavom vlada onaj koji ju ne voli! i ovim putem mu jeebem mamu u dupe pa u usta,oprostite na prostatluku ali nemogu vise podnijezti nepravdu.. pokusavaju da uniste jednu drzavu sa najstarijim drzavnim spomenikom od svih juznoslavenskih drzava jedan autohtoni narod Bosne i HErcegovine koja nikad u historiji nije imala manje granice no sad
pardon-prostakluku*
@turcin pa ako si Bosnjak sto pises da si turcin. Bosnjaci su slavenizirani Iliri a sa mongolima Turcima nemamo nikakve veze sem jakih priljateskih i interesnih veza!
prljavimitar@ a mozda je bas neki turcin, tamo s onu stranu Drine dosao... otkud znas... vidis da se ne brani... :))
@prljavimitar Prljavi Mitre, ne zaboravi ko si, šta si da prostiš danas! Nikada nisam mogao razumjeti, otkud tolika doza animoziteta između Turskih pravoslavaca (tzv.Srba) prema pripadnicima Turskog naroda. Pogledaj u tabeli, koliko Turski pravoslavci imaju azijsko/afričkih gena, odnosno gena čiji je domicil Afrika E-M78, tačnije 20,35%! Istraživanje pod nazivom "mapiranje gena" je vršio renomirani Igenea Institut. http://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_E-V68 Nije malo 489. godina Turskom vlašću! Samo se Ti i dalje laži da si Srbin, a ustvari su Srbin s izmjenjenim genetskim kodom, odnosno Turski pravoslavci!
SDP: Usvajanje Zakona o JMB dokaz je da je kompromis moguć Kompromis?! Znaci sdp je nesto dobio zauzvrat, pitanje je samo sta.
Eto pa nek opet seljoberi glasaju za SDA, sravnit će nas gore nego i karadžić .....
kod Sahbaza@ ti si dokaz da narod nikako ne misli svojom glavom, vec samo ko papagaji ponavljaju sto im se kaze.. de mucnite malo GLOVOM, procitaj gore sta pise...
Kada će se više prestati potezati ona floskula "ugrožen ovaj ili onaj nacionalni interes", dajte ljudima posla pa nas neće ni zanimati šta radite politička mafijo, sve je ovo u vašem interesu, a ne interesu naroda koje zastupate jedino tako možete i opstati i zarađivati najveće plaće ne u regiji možada i Europi narodu stavljajući sol na ranu nacionalističkim frazama u svojim govorima, a ne poštivajući isti taj narod koji vam daje glasove, SRAMOTA!!!
koga jos interesuje ta suplja o boljem zivotu :))))))
Hahahah, ponovo ista demagogija, tema zakona je JMB a ti poče o nekakvom nacionalnom interesu i o zapošljavanju. Već godinama Zlogumdžija istu demagogiju priča, a pokaza se 10 puta gorim od Tihića.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)