Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nekome nije jasno zašto je BIH ismijana u EU i zašto se kažnjava pa joj ni corona-testovi nisu priznati, evo mu odgovora: nijedna EU država ne saslušava borce protiv fašizma
Sigurno nam testove ne priznaju zbog saslusavanja antifasista. Genije si ti
@kolorit Mi smo davno po mnogim parametrima dotakli dno dna. Država koja je onako na globusu, puna tzv stranačke "pameti", u kojoj vlada katastrofalan nepotizam (onaj koji ne gleda pamet ni stručnost pri biranju na pozicije ili državnu službu) i još gora korupcija. Narodi koji sami sebe ne poštuju a kamoli ovo parče svoje zemlje na kojoj su rođeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Kuda ova zemlj ide!? Antifašiste saslušavaju u policiji, a one što su sve zakuhali daleko od mjesta dogaďaja i ne spominju. Ovo ljudi nikako ne valja i sigurno će nam se obiti o glavu!
Bošnjaci ne idu vam skupa Alija i ono nedavno plesanje kola u Sarajevu...
@diverzijant92 shvatite vec jednom ovo je BOSNA I HERCEGOVINA zemlja u kojoj vlada Demokratija ovo nije propala SFRJ gdje se radi kako svemoguci Josip kaze.Postoje zakoni i oni se moraju postovati.Ugrozavate drugima zivote radi orgijanja i Kozarackih kola i to opravdavate?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Antifašisti sa petokrakom na čelu koja je ubijala 4 godine Sarajevo
Usraše maltretiraju penzionere. Nikad civilizacije od Paganije. Najzadrtija vukoebina na kugli zemaljskoj.
udar na bošnjake
Eno Milanović u mimohidu prošao pored crnogorske zastave, nije je prepoznao. Ufatio ga za ruku Milo i vratio ga 5 koraka nazad da se Milanović pokloni zastavi. Banana republika i neznaš im zastavu.
jel to ovaj sporazum Nedic-Macek...odnosno Izetbegovic-Covic?
Bakiru i Eleni smetaju antifasisti, jer znaju da njihove glasove nemaju
Uvijek neka borba PROTIV. Kad se treba ustati ZA bolje sutra onda nam je mrsko. Jedan od rijetkih naroda koji se bori protiv tudjih prava, a nikad za svoja. Kod nas covjek nece gazdi reci da zeli placu 1.000KM jer ju ima i drugi radnik, nego ce se pobuniti da se i tom drugom spusti na 500.
Sjećanja da ali ne političke inicijative. Neka se organizuju kao stranka Komunističke Partije BiH.
Gdje su sad veliki zastitnici Bosne i njene tradicije. Ovdje je uvjek bila tradicija antifasizma ali ocito ovi nasi politicari to hoce da promjene i da nam uvedu fasizam kao tradiciju. Pocev od grafonacelnika i njegove stranke preko hdz-a i hns-a i crkve pa nadalje. Ali malo ste se zaj3bali i to malo vise ovdje je bilo i bice ANTIFASISTA
saslusavaju se zbog krsenja epidemioloskih mjera mada bi ih trebalo saslusati i zbog petokraka
@SakeMudonja Eto ne znas ni kad je poceo drugi svjetski rat.
E ovo je kap koja je prelila casu. Sve cu uciniti da porodicu prebacim u EU. Samo bih jednu stvar volio znati, ko je naredio da se saslusavaju antifasisti, ime i prezime. Pa ovo ne rade ni u Zambiji. Nevidjena bruka, bruka i vise od bruke
Ministar Jusko: Hvala antifašistima koji su protestovali na dostojanstven način ( 16.05.2020) I šta sad bi odjednom
napravili ste novi klaster vasim skakanjem, grljenjem i baljenjem ispred vjecne vatre, baalije komunisticke
Poraz savremene demokratije i tekovina borbe protiv fasizma. Ima li vise imalo razuma ili je sve otislo k vragu