Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da se vama vjeruje kad ste radili organizovano protjerivanje i ubijanje Bošnjaka, bijele trake, to cijeli svijet zna.. Al nas ne možete uništiti, po zadnjem popisu 40% st. Prijedora su Bošnjaci..
nacionalizam je za sirotinju, normalni ljudi se bave drugim stvarima zivot je jedan i neponovljiv
Čuj neprimjeren sadržaj, sad ćete ga banovati na 7 dana kao Klix ??😎
Izgleda da je ove u Prijedoru stigla nečija suza. Po svemu je i tamo bio genocid, ali sudiji bilo malo mrtvih da bi ga presudio iako ima sve elemente genocida.
Ma jok ne biste vi nikad nista organizovano protiv ne-Srba radili 😂
Ma, jok. Vecina Srba su mirni kao Gandi i Maharisi zajedno, krasi ih tolerancija i budizam. Ovo je onih 0,0005%.
Neka gradonačelnik Istočnog Sarajeva govori o HISTEEIČNOM Prijedoru kso što je nedavno govorio o histeričnom Sarajevu. Pun mi je ku... njihovih dvostrukih aršina.
ma naravno da nije kao ni Omarska, Keraterm, Tomasica, Manjaca, Koricanske stijene ...
A pojedinacni su vama ok?! Dali bi bilo ok da je obrnuto?!
očekivana izjava, oni su navikli da sistemski ubyjaju
Idi napisi za cvaju on ode i napise, da svi zaradjujemo kao ljudi, da svi imaju normalne ualove za zivot ne bi tema bila rat nego gdje otici na more, gdje oticina planinu nazalost do ovoga su nas doveli
Organizovano ili ne taj grafit je trebao biti uklonjen momentalno pa onda krenuti u potragu za pociniocem ovog djela. Da je kojim slucajem tako nesto napisano u gradu sa bosnjackom vecinom o srbima pa to bi region brujao o tome.
Možda čekaju grafologa da ga analizira pa će ga onda ukloniti 😂
Nije "organizovan cin" jer im je to prirodan postupak. Jel iznenadjujuce u Prijedoru gdje je pocinjen jedan od najvecih pokolja u toku agresije da ovakav grafit osvane?
Da li je ubistvo 72 dece u podrinju bio organizovan čin od strane ARBIH za koji niko nije odgovarao, ili su se deca sama poubijala?
ti kad imas platu 500 km pun si mrznje kad imas 5000 e zanimacija je gdje putovati jbg to je tako vecinom