Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno su se crnci oqurazili, za par godina sve ce ovo bit obrnuto u svakoj zemlji gdje ih ima, nece bjelac moc gradom hodat.
crni zivoti su bitni..... zar to nije rasizam? zamisli proteste bijeli zivoti su bitni?!? zato treba da bude Svi zivoti su bitni
@Zam jest tacno, oni se okurazili dok ih bijelci tamane ko pilice, jos i ovaj sad skoci pred metak kad su ovi neredi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo pitanje za ove osvjestene Bosnje sto u svemu vide rasizam: Znate li ko je Haris Gogic, Zemir Begic? Haris je imalo 19 godina I radio u svojoj prodavnici u St Luisu dok u radnju nije usao nepoznati Crnac I ubio ga hitcem u glavu I ranio njegovog vrata Mirzu (27). Zemir Begic (32) brutalno na smrt zarucen cekicem pred suprugom od strane nekoliko Afro-Amerikanaca. Bosnjacka zajednica u Americi nije spalila ni opljackala nista. Protesta nije bilo mozda njihovi zivoti nisu bitni.
Svakako da postoji policijska brutalnost i prekomjerna upotreba sile,ali sta treba da dopuste da im otimaju elektro sokere ili sta vec? Pa nije cirkus, nije to rasizam, neka bijelac proba policajcu otet oruzje pa ce isto zavrsit. Ovi sto su ubili Georgea Floyda trebaju robijat sve i jedan, ali isto tako ovo sto protestuju moraju shvatit da ovo sto rade nije nacin da istjeraju pravdu. Svakoga tko krsi zakon ostro kaznit koje god boje koze bio, ovo nema veze sa rasizmom.
GTA je kriv za sve.
Samo bijela Europa i Amerika.
evo me u njemackoj u franfkurtu, ima crnaca dosta, na poslu gdje sam ja nema ih puno da rade, casti izuzecima ima dobrih ljudi kreirali su familiju i rade posteno, ali mnogo je vise ovi npr. sto prodaju drogu po ulici, izadjite samo jednu noc ima ih koliko hocete, idu kao copori ulicom, udju u neki kafic, patike po 200 evra i druga odjeca, a od cega?
@fbUser1588754069 boli te tuki ti si u frankfurtu, od sutra mozes svugdije u EU uuuuu a mi ni u croatiu nemeremo, jesu nam ga zavukli zesce
91% ubistava crnaca počine crnci sami. 1% ih ubiju policajci. Od tih 1%, crnci su naoružani u 94% slučajeva...
da li su kod crnca crna krvna zrnca
glupane nisam rasista nego pitam ima li razlike ...svi smo isti ..vidis da si glup ubi se ti i jedan Glupan manje....
ćaća ti je rasista konju jedan
Amerikanci su prvo crvene istrijebili kad je Kolumbo otkrio Amariku , pa onda žute u Hirosimi i Nagasakiju , pa sad crne . Nema vecih rasista .
Zutih najvise ima... o cemu pricas ?
Pa zatim crnih
Ugledajmo se na ove ljude izadjimo vec jednom na ulicu i ganjajmo bandu
@AllesAdminsSindDumm - koju bandu? Đe je banda?
Napao policajca i on zrtva? 😂😂 Trebaju da se povuku policajci skroz na par dana pa nel vide ovi ekstremno liberarni na sta ce to da lici.
amerika je okupirana zemlja,pravda za indijance. vratite im zemlju a svi ostali nek idu odakle su im preci dosli.
@komanceros - kone vratiti zemlju? Indijancima? Ne znam imali ih još 100,000 tamo.
Trebali su milicioneri zamolit uglednog gradjanina da im vrati oteto oruzje.
@KremaZaCipele Cuj u Evropi ga ne bi ubili, pa nijedan terorist u Eu nije osudjen, svi su ubijeni "jer su se opirali pri hapsenju", s cim se u potpunosti slazem.
Americka demokracija
SRAMNO!
drot je sebe trebao ubiti kad je dozvolio pijanom nigeru da mu otme soker