Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenuli da bježe sa olukom od 5 metara kroz Titovu hahah, da je ovo neko uhvatio pa na ytube postavio. :D
Joj Nazifa mangupa
De, ne lupajte - veliki rast cijena metala, posebno bakra na trzistu ima kao rezultat sve cesce kradje ovog tipa svuda u Evropi/Svijetu, na svim mogucim mjestima i usred bijela dana ako treba. Najcesce to rade "beraci zeljeza", ali ne samo oni. Tako da niti ovo ima veze sa udarom na vjerske objekte kako je ovaj pop odmah poletio ciljano da pomene, kao sto uvjek jedva docekaju da rade, niti ima veze s nekom cinjenicom da se samo kd nas ove stvari nalaze, jer smo k'o biva tako zaostali i naopaki. Gluposti, informisite se prije nego lupnete debilnost.
Pogani fašisti ne poštuju ni tuđu ni svoju bogomolju!
I nedavno je negdje pisalo da su neki i dzamiju opljackali, u Federaciji...ovo nije cin mrznje ili netolerancije, nije napad, vec jednostavna kradja, ili pokusaj kradje! Kradu gdje ima, i gdje vide priliku.
Hram treba srušit......................ko šiša oluke
Ne skidaju se samo sa vjerskih objekata. Danas nista nije sveto
Poturice , poturice sto ste tako nestasni ?
Balijska gowna! Što niste otišli kod tihića i bakira kući pa dizali oluke, jer su vas oni u crno zavelimajke vam se nayebem klošarske balijsko-muslimanske neradničke!
Vlado, smiri strasti, nisu skinuli oluk sa katolicke nego pravoslavne crkve :-))
Ne vidim drugo rjesenje za spas bakra sa nasih voljenih objekata osim da se vjerski sluzbenici dogovore i cuvaju jedni druge. Trebaju se naizmjenicno popeti i osmatrati .Visoko je ,imaju odlican vidik i tesko bi m sta promaklo.
Samo za zapisnik, Sarajevo je platilo kompletno obnovu ove crkve i ne samo to, nego i nocno osvijetljenje je takodjer platilo Sarajevo. Ortodoksni pedofili su sadakarili na taj nacin da su kukali da nemaju love za obnovu crkve koja nije stradala u ratu, nego ju je bilo nacelo vrijeme.
U koji zoo vrt su tebe smjestili, pasha????
Bijeda. U glavnom gradu skidaju se oluci sa vjerskih objekata da bi se prodali kao sekundarne sirovine. Valjda nestalo šahtova i čahura sa nekadašnjih linija razgraničenja.
Jbg a obecane su im zlatne kasike.
i to usred bijela dana! razbojnici, lopovi.valjda ih uhapse.
nema to veze sa napadom na vjerske objekte, nego je to napad na bakarne objekte drug moj... koliko je kila bakra pa ti skontaj ... cuj odmah napad na vjerski objekat... stavi obicni limeni oluk nece ga niko ni barnuti...
3 metra oluka : Bambuca i peceno pile...
dovoljno jereci,balijska posla.
joj kako volim kad prolazim tuda,crkva a odma ispred nje trg oslobodjenja sa zastavama ljiljanima i armije,ne bi to nista bila da se ne zna koliko to onim njihovim svestenicima smeta...
evo ti i ovi sto daju prst dolje su najbolji dokaz kolilo vam smeta nasa bosanska zastava...