Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijatovic je Dodikov igrac, koliko moras biti naivan da mislis drugacije
BIA operativac ,sve podatke FBIH šalje direktno u BIA štab Beograda
Oyebine da vam nije bahlija davno bi se ugasili
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
BIA agent u SDP-u koji urušava jadni rejting SDP-a. Čuj SDP Banja Luka, pa oni nemaju ni 500 glasova, a skupa a kroje sudbinu FBiH. Zamislite da glavni čovjek Vlade RS-a bude neko iz Sarajeva?
I to 500 svi Bosnhački glasovi.!?
Svi clanovi SDP iz BL glasaju za Dodika sto je Vojin i sam priznao...znaci bukvalno ta organizacija u BL je fikitvina da bi razjednila bosnjacke glasove jer glas za SDP je glas za Dodika u RS
malo se zaigrao..nema izjednacavanja...zasto sdp ne pozove Bursaca i njega kandiduje umjesto oveakvih koji nece da sagledaju istinu..posteni srbi kao npr D.Bursac nema problem sa istinom a sposoban je i da gleda naprijed ..nama su potrebni takvi bosanci
Tito je znao praviti od neprijatelja prijatelje. Mi smo stručnjaci da napravimo od prijatelja neprijatelje. Dežurni SDA trolovi bi trebali da se zapituju kuda će ih odvesti nerazumnost, kriminal i lopovluk vlastite stranke.
Reći da su te vlastiti lideri zayebali, nema nikakve veze sa "izjednačavanjem one koji su stali u odbranu Bosne i Hercegovine sa onima koji su naređivali granatiranja, ..." To je samo istina, ništa više ni manje od toga.
A imaju li ti članovi OO SDP Novi Grad ime i prezime? Vidim svi ostali koji se spominju su uredno imenovani samo gospoda članovi koji traže postupak su anonimna grupa građana.
eto vam ьалиуе Mijatović a i njiva š'njim...ja bi tačno sebi prst odsjeko da sam glaso za SDP a ruku bi sebi ocapario da sam nedo bog glasao za fortu,Sabinicu, Miu,vildanu ili onu skotnu u to vrijeme baraliju što Mostar izdade.
komunisti nazovi Bošnjaci ako ih ima u ovoj stranci više vole Srbe ili Hrvate nego istinske Bošnjake koji se bore za državu, prvenstveno Bošnjake. decenije komunističkog gena je u njima, ne može se to istrijebiti nikad
Samo guraj i handri Vojine Samo naprijed Ovi sto komentiraju su PLACENICI i u 99% slucajeva nepismeni bijednici sto prodadose reviziju genocida vucicu. Jadnici
Naši muslimani se dijele na one razborite, čestite, koji su u milosti Božijoj. I ološ, tj one što lutaju i što na sebe srdžbu sazivaju a koji su se primili na podvalu zvanu 'bosnjastvo'. Tvrde da imaju zaseban jezik, iako je jezik na prvom mjestu sadržaj pa tek onda ime - što znači da im nedostaje jedno 50000 jedinstvenih riječi kojih nema niti u jednom drugom jeziku. Još tvrde da se rađaju dobri (dobri bošnjo). Islamska deklaracija krši odredbe Kurana! Zašto IZ ćuti o tome?!
Kako spinuju ...jesu mozda svi komandati zayebali svoje vojnike, ALI VASI KOMANDATI SU IZVRSILI AGRESIJU I GENOCID
Mijatovic kaze..sopstvenu djecu koja su se rodila poslije rata ste isto vaspitali, ja vam moram reći brutalno su vas z...li vaši lideri i komandanti, ništa niste dobili, izdali su vas i prodali na sve tri strane, a vi dalje ako želite samo napred do potpunog istrebljenja."; "(...) apsolutno me ne interesuju vaše istine i vaše istorije i historije, ako imate snage za danas i sutra hajmo, ako ne želite pobijte se u svojim getoima prošlosti"; "
Ako Mijatovic poslije ovoga ostane u SDPu SDPje Proslost. i ne, ne interesuje me Bosna u kojoj će biti kako samo jedni kažu, i ne nemate vi pojma o budućnosti, vama je savršeno u vašoj katastrofalnoj prošlosti."
Mijatovic k
Zato što je SDP pun ljudi koji ideološki odmah mogu u SDA, to socijaldemokratije vidjelo nije. E to vam je današnji SDP.
A šta van kod ovog čovjeka i onog što je objavio smeta? Za šta smo svi mi koji smo ratovali, na sve tri strane, u stvari ratovali? Da od braće postanemo najveći neprijatelji. Da se državno raskopa i ode u ruke nakvećeg ološa i kriminalaca, da se brojne fabrike unište, da se ništa ovde ne proizvodi, da se sve uvozi, čak i voda...Da se mjesecima čeka na običan pregled kod specijaliste. Da više nema vozova. Da više nema fudbala. Itd, itd.... I niko ništa iz toga još nije naučio.
E gospodine srbine, nas bosnjake itekako interesuje proslost i koje pocinio kakvo zlo i genocid. A tebe, vas srbe da interesuje buducnost BiH, priznali bi sve lose sto ste uradili bosnjacima i hrvatima u entitetu rs. E bosnjaci vise nece prevrtati listove i zaboravljati sta je bilo. A vi kako hocete.
Bakir je vucicev igrač koji je otišao malo na hlađenje