Pelegrini
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
18.04.2013.
Komentari
225
Komentari korisnika
E još da napisaše u koliko sati počinje ovaj cirkus sve bi bilo ok.
Ovo sto covjek napisa i opisa je kao da je bio gradjanski rat a ne agresija.Stidi se Vojine svojih rijeci mozda mislis da si nesto pametni napisao ali vjeruj da nisi.Mi koji smo se borili za ovu drzavu i krvarili se ne slazemo sa ovakvim istupima.
Sejla imas zlatan glas a i prelijepa si licno jedva cekam krug u kojem nastupas da te cujem.Sa takvim glasom i skromnoscu daleko ces dogurati.Dovoljno je vidjeti lica u ziriju kad ti pjevas i sve ti je jasno.
Od njih 29 on 23 zaigrace ali u q..cu,to je samo da ne igra za BiH, treba ga prekriziti za sva vremena.
Udario mu po ruci zato je lopta od skocila uvis,da je po lopti otisla bi prema terenu.
Pobogu jeli moguce da u svetoj bibliji ima ovoga.- Citat na koji se Netanyahu poziva je Samuelova knjiga u 15. poglavlju 3. stih: "Sada idi i udari Amaleka, potpuno uništi sve što imaju i nemoj ih poštedjeti; ali ubijte i muškarca i ženu, dojenče, vola i ovcu, devu i magarca".
Pa ne bi se bas reklo da je etnicki cisto, narocito po guzvi iz RS kad krenu na posao u federaciju. Konkretno u Sarajevo, e tad se vidi koliko ih radi na svim pozicijama u zajednickim institucijama a i na ostalim poslovima.
E čuj ovo Tešanj Žepce i Teslić imaju taj sistem a Sarajevo i Federacija nema ko koga ovde.
Ovo sto se radi, sve stranke na vlasti su radile.Poskupi benzin podignu cijene za sve proizvode i šisanje poskupi.E kad se vrati cijene benzina ništa se ne vraca,a narod ko narod ninašta ne reaguje.A državni budžet pun ko šipak e ko je ovde lud.
Ovaj avion i bez motora slijece bez problema.Ocito neiskusan pilot,šteta aviona.