Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li se i ovdje ugraditi 10%, KOS-ovac i seoska varalica iz sela Kukavice Nedžad Ajnadžić?
SIno ti je rekao MUP da NE ZNA. Općina Centar BAkri najdraža i najvrjednija plaća a on se može ugraditi samo prilikom ZAOKRUŽIVANJA. :)
Ne znam u cemu je problem, ja nikad nisam dobio ni rodni list ni uvjerenje o drzavljanstvu a niti vjencani list, a da za njeg ne platim 5-10 KM... haman su mi do sada na foru uzimali pare...
Znate li ista objasniti u kracoj formi a ne pisati knjigu misleci da ste pametni,a u stvari ste glupani...cast izuzetcima kojih je na zalost malo.
narod glup pa poletio da lajka, a i ne zna o čemu se radi jer mnogi nisu dvije lektire pročitali
A ko treba da zna ako ne zna MUP? Vidovita Đemila što baca kašike, viljuške, noževe i plitke sahane sve skupa?
glupost
jebe lud zbunjenog...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tako znači
samo odredjeni glupani mogu shvatiti da se to odnosi na gradjane, to je jasno svakom covjeku jos iz ranijeg teksta ... o cemu sam i govorio .... al ajd ti papcima objasni ...
po pravilu jednon se izvadi rodni list za citav zivot
Bakir je dva puta rođen , jednom pravo ,prirodno ,a drugi put kad je izašao iz trezora na bijeli dan slobodan ko ptica.....kažu da je rekao "ponovo rođen ".
86,2875 KM Kako se ovo cita?
...znaju ti što ti opucaše minuse ,a nijedan da kaže kako.
@novibosman345 ybo minuse, da mi neko hoce reci sta znaci ovo