Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imbecil Damir Arnaut, napočetku sjednice dizao neku frku, a onda idiot uopšte nije bio prisutan na glasanju
Sto srbi ne uradise u ratu, sad ostvaruju. Samo polako, od njih neces moc doci do neke funkcije kako SDA prodaje pozicije, bas kao pred rat, vecina direktora srbi ili njihove sluge, samo polako.
Otvorite tekicu i pisite ova imena. Ja vec odavno vodim evidenciju. Upisah i one sto odbise pricu o Pazaricu. Pisite, nemaju svi dugotrajno pamcenje iz Vaseg okruzenja, trebat ce Vam detalji da ih podsjetite pred glasanje.
Uglavnom, g*****. Ovaj Mandro hajrovao mercedesa od direktora Cementare, jer je dopustio spaljivanje guma dok je bio nacelnik Kaknja. Da iko ima have u glavi od gradjana, podnijeli bi mu krivicnu prijavu za ugrozavanje zivota i zdravlja ljudi, uzimanje dara... Kazu da su mu najdrazi odroni i klizista.
@Marianne2019 obavezno mu provjeriti diplomu ;-)
Vidi ovih DF-ovaca kako slušaju Bakira, a Željko pogazi sve što nedavno reče, a nije mu prvi put da porekne sve ono što izjavi da nikad neće uraditi. A ovi iz SBB-a vazda bili hinje i hinje ostali.
@oblutak123 Zeljko izdajnik No1. Nikakvo cudo obzirom ko mu je glavni u backstage-u.
Haso:"Hajde Mujo ispricaj mi neki vic". Mujo:" Nema Haso vise viceva, sad ti sve istina".
Haso:"Hajde Mujo ispricaj mi neki vic". Mujo:" Nema Haso vise viceva, sad ti sve istina".
Sad kad teriguz blokira put prema EU i NATO nek se svi presaviju da ih dodik natakari. A ko glasa za sda bolje bi bilo da i vjeru promjeni da vise nije musliman.
Sta je sa Semsom da nece biti na pomolu crveni karton.
Ne znam sta se sad bunite, nikad ugoditi. Sta ja zamjena za ovu fotelju i jos mnoge? Pa plan reformi, ili ti ga ANP, kako vam je lakse. Ne moze i jare i pare, drzava ja na zalost takva. Sad treba jesti "bureke" svaki dan, narednih par godina. Daj Boze samo da bude kakve koristi od ovog sto salju u Brisel, inace smoom se unazadili jos 10 godina.
Prodali nas više puta šta se sad svi čudite
Blago nama sa ovakvom vlasti!!!
...ne kontam sta pjenite? sve je bilo transparetno, objavljeno o dogovoru stranaka pobjenica za koje ste glasali...jedino je nejasno sta je potpisano za NATO...ko je koga naguzhio...ostalo se sve znalo...
I SDA satelit (DF Vlatko Glavaš) je glasao za
Eto vam mediji koji ste stalno prosipali pricu, kad ce vlast, nema vlasti godinu dana, svi su isti itd... eto vam sada, dobili ste vlast.
ne smeta SDA sto je Telegeltija osudjeni krminalac