Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije heroj ko je stvarno heroj...nego je heroj stranacki uvlakac kojeg stranka proglasi herojem...
@yeba.mene.drzava glupo je da su to naveli kao verbalni incident, ja incident nisam čuo, čuo sam samo protest protiv korupcije, kriminala i svih ostalih nedjela koje više nisu tajna nego se njima javno hvale.
Frajer priča o realnim problemima, onaj sijedi matori ustaje i govori o "ostavi političke obračune po strani" i "da ne treba ovdje ispravljati krive drine". E to vam je realnost naše države. Sve je ovim videom rečeno.
Od koga je ovaj oslobodio Kupres? Od njegovih stanovnika,prema popisu iz 1991 vecinu cine Srbi i to debelo.
Među prvim je uzeo pušku i otišao u rat. A sad je prvi pokrenuo rat protiv najgoreg neprijatelja.
Uhljebit ce i njega
Samo su idioti vjerovali da ce ratom da nam bude bolje na ovim prostorima. Ne znam cemu to dizanje ratnih podviga u nebesa na bilo cijoj strani, kada je sve to bilo propraceno patnjom koja i dan danas traje. To glorifikovanje rata protiv ljudi sa kojima dijelis isti jezik i skoro istu kulturu je teski oblik psihicke deformacije.
Dobro ste brzi!
Natego te Heravi role .Što se buniš :)
Što neko Baketa ne prozove hoce prkno uvlaciguzi
Da si se ti jarane borio u ime Allaha ne bi čeko dunjalučku naplatu :)
@katozlato354 Jarane njegova je ratna mirovina veća nego kod pet Allahovih ratnika zajedno
Dodik, Čović i Bakir nisu nacionalisti nego pragmatičari. Navedena "gospoda" se vješto služe glupim nacionalistima da bi punila svoje džepove. Heeej glupi nacionalisti!
Zar u Kupresu ima jos stanovnistva?
Znaci ovaj kamenjarski srbin laje na Dragana sto nije uhljebio i njegovu djecu, nego samo svoju, i djecu njegovih jarana iz HDZ-a.Umjesto da ga je prozvao sto je uhljebio svoju djecu, on ga proziva sto nije uhljebio i njegovu. Ovo je zemlja uhljeba.
Zar neki dan nije u kafani bila rasprava u kojoj je ekipa jednoglasno zaključila kako je Kupres praktično sam samcijat oslobodio naš predsjednik Komšić uz neku, minimalnu logističku podršku ABiH - gdje sad ovaj priča? U Sarajevu ti druže ta priča ne prolazi!!
U citavoj BH prici gdje se godinama bez imalo srama provodi hegemonija protiv Hrvata, gdje se poziva na vitalni interes Bosnjaka zbog jebenog RTV kanala na hrv. jeziku, gdje se Mujo, Sujo i tko sve izjasnjavaju ad hoc "Hrvatima" kako bi uzurpirali hrv. mjesto u Domu naroda, vi ste nasli jedan verbalni istup pojedinca... Sloboda govora je ljudsko pravo, ali znajte da 99,9% Hrvata stoji iza HNS-a. Toliko ste nas nagazili, ali nam BiH ipak niste ogadili, premda se trudite.
@0 Koliko stranaka broji HNS?
I sutra ce opet glasati za Covica kao i ratni veterani 5. KORPUSA za trezorasa El Baketa. Dok su oni ginuli po bojnim poljima El Bake i Covicu su se enormno bogatili. E moj narode kad ce vam doci u glavu da ste izigrani?
E da, glavno sam izustio: Kad kritikuješ našu političku elitu - glavni komentar: Budite pristojni, a ja se samo Boga bojim". Prijatelju moj, nek si svoje poslao u Njemačku, nisu dužni da trpe. A ti čuvaj zdravlje, poslušaj me.