Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo izgleda
Naziv vrtića je legendaran. Mogao se zvati i "Sociopata", "Psihopata"... većina takvih upisuje djecu u snobovske vrtiće.
Narcissus ili sunovrat je prelijep cvijet.
Bolje je da ispod uradite podzemnu garazu u dvihe etaze, jer tu je goruci problem parking, pa jednim potezom rijesite dva provlema
Grozno, ko da je bolnica a ne vrtić..
Najveci kriminal je u JU “Djeca Sarajeva”. Primili su oko 250 radnika bez ikakvog konkursa, uzeli pare za radna mjesta i svakom dobro.
katastrofa
Bez obzira na komentare, koji su negativni sta god da se pravi, meni se ipak dopada sto su odlucili malo odstupiti od klasike. Nije ovo lose :)
Sad kad SDA u dvorištu napravi džamiju kao u školi na Grbavici.
Vise licu na zgradu mmf nego vrtica,nimalo toplo i pitomo kako bi trebo izgledat vrtic pa nije parlament u pm ..glupani idejni
ne moze ruznije izgledat ova moderna arhitektura je fuj