Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis da se moze slozno zivjeti, optuzrni Srbin, Hrvat i Bošbnjak. Jos ima nade za BIH.
@HORDE87ZLASARAJEVO ova 3 su Bošnjaci samo su im vjere razlicite
i čudimo se zašto Ćamila igra za Hrvatsku...
@melgibson niko se ne cudi sto bi se cudio. Sad ce se cura prodat gdje hoces. A mi nemamo repku rukometnu. LP
Ovo je samo kap u moru organiziranog kriminala u Prvoj ligi F BiH. Vrhuška NS F BiH je znala za akciju VAR, pa su mnoge sudije ostale po strani. Inače, riba smrdi od glave a ne od repa.
Iz slicnih razloga bagra iz N/FSBiH nece da odstupi jer koliko talova tu ima i sta oni sve rade Bog sami zna.
Kod nas je kriminal u svakoj pori zivota i niko i ne pokusava da nesto promijeni.Dodju izbori...glasas za iste...bira se predsjednik kluba,glasas za istog krimosa,u firmi pored 10 spsobnih i jednog nespsobnog,gazda tog najgoreg unaprijedi...u svemu kriminal,kradja,unistavanje...jadno je na sta smo spali svi u BiH...nebitno koje etnije...haman stoka sitnog zuba i primitivni seljaci zive svoj san,vinuli su se u visine,glavni su sada!
Rekoh li neki dan..ukinuti klubove lige saveze navihačke klubove...sve je to seljakluk i kriminal. Al baš sve. Samo ukinuti. Netrebaju postojati uopće.
A gdje su ti sto du davali pare? Gdje su predsjednici klubova?
Mislim da u drzavi nema institucija koja nije korunpirana od dna do vrha, jednistavno nema
Kad su i kazne u pitanju moraju se naci krivci iz 3 vecinska naroda,haha.
Sve korumpirano, novcem pravdu kupuješ... zato nam je ovako lijepo
Gdje su ostali iz ove grupe.. Bilo ih je lišeno slobode desetak
Kao dugogodisnji sudija po seoskim ligama relevantan sam da kaze da je FS BiH ogrezao u korupciji. Namijestanje utakmica rade sami funkcioneri FS-a tako sto se pred utakmice zovi sudije i davaju se smjernice kl da se zastiti a ko ne. Sudije ako ne poslusaju naredbe kaznjavaju se losim ocjenama. Bukvalno se ne moze napredovati ako se ne saradjuje sa savezom.
Gospodo:lopovi,genocidaši,UZPovci i ostali izrodi ljudski,živite u zabludi ako mislite da vas neće stići zaslužena kazna,na ovome ili na drugom svijetu.
Lopovluk nije ni srpski ni hrvatski ni muslimanski, vec i srpski i hrvatski i muslimanski...
Vratite titule Zelji.
Ne zna se ko je KORUMPIRANIJI, Nogometni savez ili SDA !!!
Znaci zabrana sudjenja min 5 godina i po mogucnosti odstranjivanje iz sporta na isti period jer takva osoba ne treba da bude blizu sporta. Naravno uz to i novcana kazna a mozda i zatvorska. Ne moze samo "eto mi krali i necemo vise". Treba da osjete dobro da to ne valja i da bude poruka za druge!