Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile i zlaja polizu mi jaja xD
rudonja i maconja,dva vola,ubili se za pluga i pravljenja brazda po oranicama
A dobro dezurni kriticari po starom, cekaj Lagumdzijin clanak i udri.... Vi mislite raja budala pa ne vidi hahah --- Podcjenjujete carsiju :)
Koje socijaldemokrate !!
@kevin Rekoh ja NSDAP (Nacional Socijalistička Dupelizačko/uvlakačka Antidržavna Partija)..
@Sandzaklija Zato sam dao pojašnjenje skraćenice naprijed u izlaganju.
Naslov nema ama baš nikakvu vezu s textom! Klixovi novinari nazad u školske klupe!
Ovaj Dodik je tezak covjek ne samo po kilazi nego inace, ali Lagumdzija zna sta radi, tako da mislim da u ovom niceg loseg nece biti.
Sarovic je odlican politicar, sumnjam da ce ga licemjerni Dodik uspjeti smijeniti...
Miki nabijem te na *** ,i tebe i familiju ti lopovsku ! HVALA !
ja političara i govana...
Upravo gledate posljednje naslove gdje se spominje Lagumdžija i SDP jer na sljedećim izborima oni su popušili zajedno sa SDA.
Gledam Kloc i danas klupira! Je li to sad kriv Mancini?!
Gdje si Zlatko nisam te prepoznao ;) Imao je Zlatko šta reći kada su se dogovarali Čovićevci, Tihićevci i drugi sa Dodi(r)k(itom), pa se i on malo zaželio preći na onu stranu, ako je ikad i bio s "ovu" strenu ;)
Haj bar ne forsiraju podjele FBIH kao sto to hoce nacionalisti Tihic i Covic.
Bitno je biti Bosnjak!!!
ZLATKO=DODIK 1/1
Pa i treba se dogovoriti sa njim, to treba da zahvalimo Aliji i Harisu koji su nas podijelili u Dejtonu, sad mora ovako, nema druge...
Kad spomenes Aliju trebas da ustanes!!!
Ustanem ja vjeruj to je i moj prvi predsjednik, nazalost ukakio je zemlju svojim pro-muslimanskim idejama i zeljom za kapitalom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Socijaldemokratija u cijeloj Evropi, valja i nama. Hrvatska je dokaz da je to tako. Dogovarajte se ako Boga znate, Zlatko dostojno brani interese, kao i u slucaju pokusaja ovih podjela od zelenih i plavih. Samo naprijed, ishod jedva cekam!
zlo i manje zlo, ko je ko
a vidi policije što čuva dodika, pa čuvaniji od predsjenika amerike, taj seljak sa jahorine odakle je već...