Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Sebija Izetbegovic historijska licnost, onda sam ja Einstein! Narod koji nju uopce spomene u nekom pozitivnom kontekstu, definitivno ne zasluzuje bolje!
Ljudi uozbiljite se ! Pa kako neko ko je varao, lagao da ima diplomu, a nema moze biti licnost a kamoli istorijska! Jedino ako parkiranje na trotoaru u sred Titove nije istorijski podvig !
Ako je Sebija Izmebegovic velikan - neka i zivimo ovako kako zivimo.
Katarina Kosača-Kotromanić, to je njezino puno ime odnosno prezime, koje ste ispustili u članku. Uz nju, važno je spomenuti i Divu Grabovčevu, hrvatsku mučenicu.
Fahreta Jahić
Bogic Bogicevic No1 novije BiH historije
Bogic Nogicevic No1 novije BiH historije
A Raza Mujanovic?
Žbanić? Wtf
Sebija Izetbegović, hahahahaha hahahahahahahahahaha... To se zove šuplja glava!
I mi imamo svoju Elenu Causesku...
Hahaha Izetbegovic, tragikomedija
ćbolje obrazovane bolje rezultate postizu a nemogu polsa naci to moze samo glupa osoba izjaviti
Prezime Izetbegovic u BiH, kao u Rumuniji Čaušesku.
Dovoljno je pročitati naslov i u istoj rečenici vidjeti perspektivnu sportiskinju, istaknutog filmskog radnika i falsifikatora diplome.... Papir stvarno svašta trpi...
Sebija je doktorica u svalom slucaju
Sebija Izetbegović??????? Zar to nije ona prevarantica što nema ni doktorat al je stranka svjedeno ubacila na fakultet a i da vedri i oblači Kliničkim.... pa takvoj osobi koja je varala studente a i narod je mjesto u zatvoru...
vidiš ti šibicara , sebija im značajna ličnost,crnogorska šarlatanka i prevarantica. I hajd ti uzmi šibicara zaozbiljno kao normalnu osobu.
Ovi nasi bosanci su bas uspjesni kad odu u binostranstvo. Evo Vucic i Milanovic cak predsjednici drzava, pa Tadic u proslom mandatu. Vise od pola nnogometne reprezenntacije hrvatske, pa teniseri idr. uspjesni Bosanci. Sve cestitke za BiH.
Koji su to pola reprezentacije?! Samo jedan jedini igrač. Ne izmišljaj gluparije iz dosade i jala.