Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo.
Sad malo kolo plešu pa će poslije na koncert Bajage ponosnog moraliste tzv VRSa
Pola ih došlo zbog toga da se ne ide u školu. Omladina nam je propast, ali eto.
Bravo omladino! 🇧🇦❤️
Ponosan na moju Tuzlu i moje Tuzlake koji su u vise navrata dokazali da multikulturalnost, antifasizam, i patriotizam mogu i moraju biti u paketu.
U RS bi za ovo rekli 20.000
SVAKA ČAST TUZLA - !!!
Bice aBd Bosna, dok je svijeta i vijeka.
Nisam primjetio da su udruženja pravoslavaca ili slične organizacije u TZ juče javno osudile zabranu obilježavanja dana ZAVNOBIHa u Mrkonjić Gradu.
A zasto bi pravoslavci iz Tuzle od kojih je veliki broj njih branio Tuzlu u uniformama ARBiH bili duzni da se oglasavaju na tu temu? Oni su svoj patriotizam dokazali, za razliku od tebe koji smatras da ga dokazujes potpaljivanjem medjuetnicke mrznje po internet portalima.
tako je, samo bošnjačke zastave!
Domovina mi je tamo gdje je meni dobro, gdje se cijene poštenje, dobrota i sposobnost! Ne mogu biti patriota u državi u kojoj su glavne kompetencije ista nacionalna i vjerska pripadnost! Dole nacionalni i vjerski torovi!
Pravo bali.ko razmisljanje
dole torovi a onda na kraju odeš u srpsko-jugoslavenski tor
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Patriotizam je kad u tuzli 30 god poslije rata prozivate podrinjce zvornik bratunac srebrenica i dalje bijeljina izbjeglicama i najvecim šljamom drustva glavnim krivcima cak i za pocetak rata u bih
Pa đesi Edo, legendo?
Ko god da si ne stavaljaj sve tuzlake u isti kos, sljama ima u svakome narodu. Licno nikad nista lose nisam pomislio o podrinjcima kao rodjeni tuzlak, imam dosta prijatelja podrinjaca. Tako da pazi sta pises!
Uz duzno postovanje, to je glupost. Patriotizam je prica kako bi oni koji su drustveno i financijski ponizeni od strane vlasti imali nesto u svom zivotu. Koncept koji se propagira je, ti budi patriota pa stavi BiH ispred svog osobnog interesa, dok cemo mi patriotski iskoristiti BiH za svoj osobni interes. Zao mi je ako netko misli drugacije, ali to je zaglupljivanje masa.
Iskreno, briga njih za Bosnu. Dosli su jer im je receno u skoli. 70 % ce se odseliti u Njemacku da peru guzove.
Patriotizam je posljednje utociste hulja a zavnobih je korijen danasnjih problema BiH jer ju je podijelio na 3 etnicke grupe i tako zacementirao velikodrzavne aspiracije susjeda i komsija, koje se do dan danas nisu rijesile niti prestale. A mozda je i bolje da se raspolovimo u Srbiju i Hrvatsku, udjemo u EU s jedne, a zivimo u otvorenoj diktaturi druge strane.
Idite u RS ne ovdje
Divota vidjeti
Bravo uljepsali ste mi dan 😀
ja nisam vidio drzavu s vise patriota a da vise narod pati,ne bitno s koju stranu evo koliko se Srbi busaju u prsa da vole RS a gotov ih Bingo kupio,ili ove Bosnjake ko fol zlatni ljiljani a za vrijeme rata humanitaru prodavali,gdje Bosna pocinje tu logika prestaje
Tako ti je to. Usta puna Bosne, a džepovi puni narodnih para.