Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evropske vrijednosti
Video nadzor staviti i problem riješen
Poslije rata partizani su pocinili stranse zlocine nad civilnim stanovnistvom (i fratrima). To sjecanje jos zivi u narodu i narod ne zeli prihvatiti spomenik tim istim ljudima u centru grada. Usporedbe radi - da se u u centru sarajeva nalazi spomenik srpskim vojnicima bili ga mirno prihvatili?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako bih volio sa ovim fasistima jedan na jedan ''popricat'' al tesko uvijek su u coporu kao i svi psi !!!
Nositelji europskih vrijednosti.
Ko ti je kriv delijo što ti ne dolaziš kod njih sa coporom. Trebalo bi njima napraviti scenarij kao Što su Albanci napravili Srbofilima u Kosovskoj Mitrovici 2004
To su evropejci i narod koji BIH vodi ka Europi. Cestitam UZP
Nije šef zapadne Hercegovine ni jednom pohodio stratišta rodoljuba iz II svjetskog rata. Ne, ne, to što je pohodio su bila stratišta onih drugih. Iako mu je Republika Hrvatska mila, ipak pljuje po odrednici Ustava RH po kojoj je ona nastala na temeljima antifašizma. a i BiH je tako vratila svoju državnost. I onda nas čudi ovo sustavno uništavanje ovog arhitektonskog blaga u Mostaru? Pa nije se moglo privatizirati.
Po nalogu AID-a, neki novi pokvici i kaplani saraju drustvenu imevinu, dok omladina iz zapadnog sljaka na zapadu.
Fasizam na cijelom Balkanu. Pokazatelj da su Kraljevina Jugoslavija i poslije NDH prirodni saveznici Hitlera i nacisticke politike. Sve kako treba, primitivna balkanska plemena u svom prirodnom elementu - govnima.
Jadno, zao mi ljudi ovih sto pisu. BOlesni su.
Strategija B ??
sramota
Blajburg je zabranjen. Neznam gdje ćemo ih sada nagoniti? Ići će oni jedan po jedan u istu sptičku jamu sa ostali gohnima! Smrt fašizmu - sloboda narodu
Znamo da je Tito mrtav. A fašizam živ. Nažalost.
To rade navijači svinjskog
To su te “evropske vrijednosti” koje Covic obecava!
Nisu djeca kriva...nego njihov kucni odgoj...KRETENI....
Ovo sve poravnat, vratit na prvobitno stanje a zemljište vratit pravim vlasnicima.
Bagerima utovarit ove ciganluke i kipovat pred ulazna vrata ovoj budali Đuliću, pa nek uživa.
treba ovdje napraviti veeeeliku petokraku i sve fino ocistiti i dezinfikovati od ovih smrdljivih fasistickih idiota
pa kako ih nije sramota tražiti izborni.jeli na ovaj način? Dr.čović😂😂.treba da stoji lop.čović.lopov Čović.
Koliko su partizani bili moćni, da ih se i danas boje. Mrtvi, pokopani, ne čuju se, a razni fašisti i dalje strahuju. To govori i o slabosti fašizma. Ni sljedbenici ne vjeruju u njegovu snagu.