Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna zeljka da je voditeljica sarajka, i kao ona sad pravi skandal a jadnica na britanskoj i americkoj crnoj listi, ko je nju uopste zvao tamo
Zeljka prekrstila noge pa je malo nervozna jer je mudo zulja
Dodzu oni nako sami. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dijelim zabrinutost gospodina Komšića samo naša briga je potpuno različita. Ne brine mene naoružavanje Srbije već naše ogromne slabosti i propusti po pitanju odbrane. U slučaju većeg europskog sukoba mi nećemo moći u tom haosu da se odbranimo jer NATO će ima druga posla a mi bi mogli biti naprosto pregaženi za "jedno podne". Jenom rječju, potpuno smo nespremni na sukob koji se evidentno približava.
Kroz historiju gledano sa Srbijom je najbolje biti dobar.Vremena u svijetu se mjenjaju a Srbin ce ti prije pomoci nego mnoge zapadne zemlje.
Berko je rekao da je sve ok oko naoruzavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni od svega najjace to kako Željka dok govori zadovoljava mikrofon 😂😂 Da ne kažem drk*
Je'l ova plava krava sad predsjednik, ne pratim baš politiku
Baš nas ti đikani sramote gdje god stignu. A Žaljka dama košzo je i moja baba Stanka
Komsicu od silne brige opao nivo alkohola u krvi, a beciru ponestao otvorenih pisama...za to vrjeme zeljka zadovoljno trlja jajca...zalosno na kvadrat
ko standup komedija. engleski niko ni beknut, a takva nam je i diplomatija i vanjska politika.
Organizatori doveli lica sa C.l , (konkretno ba-ja i Željkica-crnolistašica) i onda žele da im oni (ona) nešto pozitivno , eUropski poruči ..! Buahahahhaaaa😁...
Kontradiktornost Željke ;...prvo kaže da su oni svi za Eu ! Pa što onda nisu usvojeni svi evropski zakoni ? Onda kaže da trebaju razgovarati samo o onome u čemu se slažu..! Pa , što će vam onda u razmatranju protu-Ustavni zakoni o stranim sudijama i stožernikov Izb.zakon ,..🥴🤥Jel , se oko toga svi slažete, 😜..?
nama je Berko rekao da se nista ne sekiramo oko naoruzavanja komsija jer je tacno odredjeno koliko koja drzava moze imati naoruzanja. tako da je Berko legenda.
Jedini ovaj Zeljko istinski se bori za ovu drzavu..svi ostali su staticari..
3 klauna se sastala
Jagomir u Antaliji
ovi bosanski Srbi samo imaju neke svađalice, uvrijeđene, ko fol potcijenjene, ugrožene ...niko da normalno nastupi, samo se brukaju , kakvi su
Pa da su tebi rekli da si Srbin a nisi, da je Bosna uvijek bila Srbija a nema podataka da je ikad bila dio Srbije, da je neki car Srbije bio car i Bosne i ti bi bio “ sjeban”. Treba ljudima pomoći da vrate sebi svoje porijeklo, svoju istoriju i svoju kulturu i da prestanu mahati tudjim zastavama kao idioti.
Zahvaljujući tebi sejdo (komšića) i ono malo prijatelja što imamo nije Zahvaljujući tebi. Ti samo stvaraš neprijatelje. A ti se za srbiju nebrini. Ionako odoše ljudi vani.
Srbadija uvjek ugrozena