Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je poslao bakiru? Ne vidim apsolutno nijedan validan razlog zastio bi bakiru slao? Taj bakir nije predsjednik drzave, nije potpisnik Dejtona, nije premijer, nema nikakvu funkciju da bi njemu poslao. Da je dzaferovicu poslao imalo bi smisla ili npr Komsic. Fakat ali fakat ne vjerujem
Jah eto svi.mi vidimo mudrost Dzaferage i njegovu sposobnost, jedino Mile ne vidi. Bas je njemu trebao poslati!
Glupko, nije stvar te ''mudrosti'' koju zapravo i nema ni dzaferovic ni bakir posebno, a ni bilo ko iz SDA, vec se radi o tome da se drzava i sve institucije BiH negiraju, ponistavaju, prikazuju se nepostojecim, ovime se ne priznaje drzava i institucije i sam bakir i SDA idiotska prihvate tu igru i sami negiraju institucije drzave i postojanja BiH. Nije bakir nikakva institucija, nije funkcija drzave, nije predsjednik razara drzavu ovakvim igrama
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ruši Dejton Mile, nako je to jedini dokument koji na neki način priznaje RS kao genocidni entitet BiH. Podržavaju te i Bošnjaci. Sruši ga Milee jednom zauvjek,dosta je i RS-a više!
Baja nastavlja sa glupiranjem. Svako njegovo rikanje u eter, manji broj radnih mjesta u manjem entitetu.
Kako ne kontaju ovi koji žele dijeliti Bosnu da bi to dovelo do strašnog rata te da takav scenarij nije moguc bez dugo dugo godina borbe i stradanja. Jel vrijedi ici u tu pricu ili je bolje skupa raditi na boljoj drzavi sa jakom ekonomijom u kojoj zive skupa narodi. Kako ne shvataju rusioci Bosne da ne postoji ta opcija.
Eh jako su važni zaključci NSRSa 🙄 Sebe stavljaju iznad svega. Iznad države, iznad Daytona,iznad ustava, iznad ustvnog suda, iznad tribunala itd. Kakvu vrijdenost imaju njihovi zaključci??? Nikakvu!
Presuđeni genocid u Srebrenici je dovoljan pravni osnov za ukidanje Republike Srpske“ nakon što je 24. februara 2007. Internacionalni sud pravde u Hagu svojom formulacijom da su vojska i policija Republike Srpske osmislile i izvršile genocid u Srebrenici, Republika Srpska postala pravno potpuno osporiva kategorija. U Dejtonu se znalo za Srebrenicu, ali nije bilo presude. Bulatović je rekao, da se to znalo Daytonu, ni on ni Milošević ništa ne bi mogli uraditi da nastane RS.
Mile mogu li naruciti jedan REFERENDUM ovamo u AmeriKi. I ovamo je sveta srpska zemlja i imamo pravo na svoju drzavu. Trump ako bude nesto zafrkavao posaljite Jovana Deretica da mu objasni detalje.
Sa čime se zamarami,sa čovjekom. Koji je završio fakultet političkih nauka čovjek koji je doktorirao ustavno pravo,pametnom dosta,sve njegove ovce idu za njim.
Prije citanja znam komentare sda sendvicara tako da bi ih zamolio da prestanu uzalud pisati bilo sta jer im narod nista nevjeruje. Bosnjak sam i sramota me koliko ljudi prljaju ime bosnjak zarad neke strnake za ebeni sendvic.
Posljednji trzaji izgubljenog američkog kera, koji je umislio da je ruski ovcar. Kleptoman prve klase gubi Banja Luku i par opstina ove izbore, a poslije slijedecih moze komotno kravatu okaciti o klin
trebo je dzaferovicu poslat, pa da onda ovaj na portalima izda saopcenje kako dodik rusi bih
Budimo realni.Ovi nikada neće odustati u pokušavanju rušenja BiH.Na ruku im ide svako neslaganje unutar bošnjačkih stranaka a i onih probosanskih.Sve dok vodeće bošnjačke stranke ne shvate da treba svoju omladinu da tretiraju kao kap vode na dlanu a ne da ih se odriču kao maćeha pastorčadi,teško da će ovdje ostati bilo kakva kritična masa da se bori za ovu državu.Neka prestanu sa uhljebljavanjem njima podobnih i neka se okrenu pravim znalcima.
@kardelj71 imas platformu za progres i ne mozes reci nema se za koga glasati svi su isti. Vidis da nisu.
Sto ovaj Dodik hoce rata
Što je Alija hteo rata 1991.?
Rs je nastala u Dejtonu voljom velikih sila,prvenstveno SAD.Poslije 25 godina,rs je pretvorena u nacionalisticku i fašističku tvorevinu.U 21.vijeku,u srcu Evrope,Milorad Dodik i ostala bulumenta iz rs-a,negiraju državu i bore se protiv prava drugih naroda i nacionalnih manjina.Nakon 25 godina,velike sile mogle bi da natjeraju nadležne u rs-u da naprave "normalan"entitet ili...
Samo pažljivije pročitati red i odabir riječi u osudi MZ i dobije se 'državni udar'. Zato je kritika Dodika ovako oštra i zato se AV uhinjio juče. "Politički direktori Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira saopćili su da zaključci NSRS-a predstavljaju DIREKTAN UDAR na autonomiju zvaničnika NA DRŽAVNOM NIVOU." Ne mogu niži nivoi vlasti biti ispred države.
Nova "balvan revolucija"
U izraelskom ljetovalistu Eilat 30 mladica je silovalo sesnaestogodisnju djevojku, koja je bila smjestana u hotelu i bila je u alkoholisanom stanju