Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosarcicu i nasilnice nad zenama, kada vec toliko volis rusijicu i zelis da ti putin put in, onda jarane pusku u ruke pa u Ukrajinu. Pokazi da si i u borbi jak i snazan kao kada tuces zenu. Povedi i milu traktorasa i sincica mu igora sa sobom. Kao i goricu pusacicu, jer su ruski vojnicici zeljni opustanja, a ona ima tako divne usne da to radi. Uz to nece puno pricati, jer ce joj usta stalno biti puna, pa necemo morati slusati njene gluposti.
Je*em mater klixu i onom sto mi brise komentare
Velike rijeci za tako malog kepeca
Gdje će oni protiv sebe i njihovih talova
Sve ce to da popravi poglavnik Covic
Švrakino je uvijek znalo da prepozna potencijal… A Košarac, stara isprobana, daj da se dogovorimo, al’ da bude kako ja kažem…. A baš bih volio, da eto bar probaju da iznesu neki zajednički stav…osim što palamude da nije usaglašen…
Predsjedateljica ođzevđešila pravooo..! Mogao bi on i letit...,🥴😁🤪
PATULJASTI UOBRAŽENKO POJMA NEMA NIUČEMU OSIM MOBINGA NAD SVOJOM PORODICOM,LOPOVLUKOM. KAO,ON JE BITAN😂
Pa ovaj PATULJAK iz Krivoglavaca nikad nije uradio nista u ime ministarstva trgovine na cijem je "celu" samo se uvlaci u guzicu onom bijedniku. I sta je trebalo sazvati sjednicu Vijeca ministara i Predsjednistva i onda potpisati deklaraciju Jadnik Zali boze za Sarovicem jedinim ministrom koji je uspjesno radio za BIH.
Femicidas u pokusaju
jazavičar pa ko tebe nešto tapi idi šetaj....💙🇧🇦💙
ovaj Kosarac je tenkre al ovu covicevu uzp ravaku ne mogu ocima vidjet
klošarac mali pokušava biti veći srbin od vučića, i veći rus od putina , koji imbecil!
Do kada će taj mali pušiti TOMPUS na teret svih nas, bacati dimne bombe..
Oni se ne vole to je sviima jasno,mislim na srbe i hrvate,jedino sto ih veze je mrznja prema nama muslimanima...
Dok njegov glavešina Dodik leta po svijetu i predstavlja se kako se već predstavlja i oglašava kako se već oglašava, ovaj neljud da ga ne nazovem nečovjek, nekom nešto pametuje.
Eno Dodo se sastao s onim Lavorom iz Rusije u Turskoj. Ko ga je tamo poslao? U ime BiH ili...?
Svi imaju neko licne misljenje u ime drzave... kako se kome svidi
Srbdadija uvjek ugrozena