Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci gledajte u svoju propast i nemojte se ljutiti sto cemo ostati bez drzave. Dobro gledajte ova papanska lica i zapamtite da su bahatost i seljakluk unistili drzavu Bosnu i Hercegovinu. A vi tjerajte inat, birajte ove majmune, pa se cudite sto propadamo
Snaga naroda je u službenom helikopteru! 😂😂😂😂😂😂
Jbo ima ja mater koliko ima stranaka kod nas u ovoj je*enoj drzavi svaki hajvan otvara stranku
Ovi Isaci nisu vrijedni pažnje, primitivci kao i Kasumović. Trojke se treba čuvati koji su za direktora KJKP RAD-a u Sarajevu postavili Srpkinju iz RS-a, iz Teslića, člana Karadžićove paradržavne strukture. Ovi izdaju jedno po jedno. Ovo je samo jedan u moru drugih primjera.
Zenica, Zenica, tugo moja, poslije Kasumovića sad imamo i ove Isake. Zenica u mulju i ovnima. Prevazišli su Fadila iz Brabonjišta.
Dosao u ratu u Zenicu kao izbjeglica, amidza ga sa konobarskim zanatom ubacio za inspektora u MUPu kako bi izbjegao ratovanje, a paralelno cijeli rat radio sa poker aparatima kao nedodirljiv. Nakon sto je izbacen iz MuPa, osniva zastitarsku firmu i suruje sa hercegovackim kockarskim lobijem. Ostalo je istorija...
Ista lica, samo prepakivanje i kozmeticke promjene, uz napomenu da je ovo stranka jedne porodice. Otac ministar, jedan sin u federalnom parlamentu, drugi u opcinskom vijecu, zet, sestra, itd. Malo glasova kupis, a onda si pri izboru vlasti uvijek na vagi i trgujes pozicijama. Nisu krivi oni, vec sistem koji im to dozvoljava.
Nema gadnije persone u politici od kad je Alija i Tihic preselili
Snaga…… i samo snaga 👀
Masalah sad ce i suprugu na neku poziciju a i nece vise da se vozi helikopterom hoce svoj avion kao Tramp
Ovo nema ni u onim Alen Ford romanima gdje ste Nadrealisti vi ste za njega djecije obdaniste iduci mjesec otvara svoju tv stanicu
🤦
Mnogi su prije tebe govorili "Ponudili smo nešto što niko nema, a to je rad, red, disciplinu, čast, poštenje i nemamo oraha u džepu". Znači i ti ćeš biti isti takav.
Na poklon im poslati još jednu cisternu fekalija da slika bude kompletna.
Ramo i Hašim
Ko nas je kleo nije dangubio
mislim da nismo ni zaslužili bolje kad vidimo ko sve osniva stranke.bez riječi.
Mislim da je nakon ove vijesti jos 1000 mladih odlucilo napustiti BIH.bjez ko moze!!!
Ko izadje zadnji nek ugasi svijetlo