Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odluke Ustavnog suda se provode a ne komentarisu
Zasto se bosnjacima u Novom pazaru ne da legitimno predstavljanje u Srbiji? Traze bar 30 posto ministarskih pozicija. Ili recimo srbima u Slavoniji? Oni su ugrozeni tamo i majonizirani od vecinskog hrvsyskog stsnovnistva. Oni zasluzuju 30% posto pozicija. Konstitivnost nsroda mora biti provedena i u RS..hrvatima dati po 30% pizicija u nadzornim odborima, direktorske pozicije..dejtonska BIH.
Koja se provela
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Entitet ERES, kantoni, distrikt, mogu imati imovinu ali kad od nekog kupe. Mogu kupiti od fizičkih lica, od firmi, od države BiH ili da im država da na raspolaganje, ali ne mogu bespravno krčmiti kako već godinama kradu i uzurpiraju. Pravo vlasništva NE ZASTARJEVA
ma vjervoatno ovi pdp-ovci imaju masla u krčenju šuma i izvozu trupaca
Svi po Bosni vole šume, a te šume izvoze kao drvnu sirovinu. Bosanske šume se svode na sječu što legalnu, što ilegalnu te izvoz sirovina na Zapad gdje se od bosanskih šumskih sirovina prerađivanjem i dizajnom stvara nova vrijednost. Zapad se bogati na bosanskoj sirotinji koja samo zna sječi šume.
genocidne posmrdice
Šta si ti mislio Mirko da je to tvoje. Završio si pravo,znaš vrlo dobro da ja država vlasnik državne imovine,a vi je i dalje dobijate na korištenje. Pravis se blesav,pa ne može niko šume i zemlju odnijeti.
49%rs-a u BiH je administrativni titular,a ne vlasnik.
Ide takmičenje opozicije i vlasti u RS-u
Jadni srbici stalno ih netko zlostavlja.
Nije dio po dio nego je BiH u oba kantona tako da ne vidim razloga za paniku.
Hajvani Raspolaže, nije vlasnik!
Eno Željka kaže državni udar😂😂😂 a entitet 😂😂😂
Stokhe su uvijek protiv bilo ćega, puj ovi plemenjaci!!!
Vlaška posla!
Teritorijalni integritet je pojam koji se može vezati samo za državu,a ne i za mjesne zajednice ili regije u okviru države.
Ovi u RSu umislili da je nesto njihovo, sto je uvijek bilo drzavno, pa kad im neko to potvrdi ne znaju sta ce. Ne slaze sa njihovom teorijom. Ali pravo i zakoni su neumoljivi i ne osvrcu se na njihove mitove i nebulozne tvrdnje..
Svaka čast ustavnog suda BiH 🇧🇦🇧🇦 🇧🇦🇧🇦
Normalno šta ste očekivali nije ovo država u državi. BiH je titular državnih šuma i zemljišta!!!! Vi nikako da shvatite i ovo što se radi sa blokadama je državni udar. Ovo je za zatvora gospodo!!!!!! U demokratskim državama!!!!!!
POŠTO NEMAJU ŠUMA NE ZOVU SE REPUBLIKA ŠUMSKA