Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....glupost godine.......kako se poništava nešto što se već desilo.........
E fino. Sad Klix treba da tuži policiju zbog nepoštivanja procedura, nasilnog ponašanja, nanošenja veće materijalne štete, narušavanja ugleda, te maltretiranje novinara, uzbunjivanja javnosti, širenja alarmantnih i neistinitih informacija o "uspjeloj akciji zapljene imovine u aferi dva idiota".... Ovko nastala materijalna, moralna i svaka druga šteta po svim točkama optužnice teška je 300.000 KM....
Općinski Sud u Sarajevu će pretres proglasiti nezakonitim.Nezakoniti pretres je naredio Općinski Sud u Sarajevu.Oduzeti predmeti iz redakcije su pohranjeni u općinskom Sudu u Sarajevu.Općinski Sud će klixu vratiti oduzete predmete.Dostaaa,TUŽIĆEMO VAS Općinskom Sudu u Sarajevu !!!
Odlično hoče li biti kavih sankcija ostavki razreješenja, naknada štete materijalne, duševne ako je sve izvedeno nezakonito??Ima li sud za sve ovo objašnjenja stavoveJebo presudu ako ne sadrži i sankcije.
Dati nalog da novinari upadnu u MUP RS-a da vrate imovinu
Dobra je to vijest , ali šteta je već počinjena i teško je sve vratit u prvobitno stanje ...
Pretres ponisten,fizicki materijal vracen, database kopirana,poj'o vuk magarca. Bolje serije za manje para nisam vidjeo.
Hahaha... kako sve funkcionise? Udjite uzmite sta vam treba, pregledajte, mi cemo to poslije proglasiti nevazecim pretresom, vi vratite opremu, zadovljni, raja marva zadovoljna, a korupcija ostaje!
Mujima zena se svalerala pa se pokajala i otisla na sud da pita mozel se to PONISTITI
Ovog Novalica k'o da je otac petom pravio
UZELI PODATKE SVIH LOZINKI I NICKNAME-OVA I SADA KADA GOD SE LOGUJEMO KOD NJIH (PLAĆENIKA KOJI ISPITUJU IZVORE OD KOJIH DOLAZE INFORMACIJE O NASTOJANJIMA DA BIH PONOVO BUDE UZ RUSIJU) SE PALI LAMPICA I ADRESA NAŠA...E PA JEDVA ČEKAM DA I TAJ DAN DOČEKAM KADA U MOJ ŠIROKI DOLAZE DA ME PITAJU ČIJI SAM...I DA TA INFORMACIJA DOĐE TAMO GDJE I TREBA DOĆI
eh ljepote od naseg tuzilastva.. "vodu vari-vodu hladi" i sta sada.? neka ih klix-ovci dobro pritisnu neka neko iz tuzilastva odgovara...sramota od zakona i drzave..
Reakcija medija je svakako previše blaga. U ovakvom slučaju je trebalo sve da gori. Vjerovatno je to pokazatelj koliko su mediji ipak režimski?
Što si ti neki zajeban intelektualac...
Izvini sto sam te ubio.
u nas institucije same sebe negiraju ne treba Dodik da ih poništava
Nadam se da će te sada vi Klix naći dobrog tužioca i podnijeti tužbu i da će te nas redovno obavještavati o toku procesa i tjerati pravdu sve do te mjere da institucija plati debelu odštetu, a pojedincima licence oduzmu trajno.
"da ćete"
Stvarno ne mogu da povjerujem u napisanu vijest. Poništiti nešto što se dogodilo? Poništiti učinjenu štetu, moralnu i materijalnu? Poništiti poniženje koje je napravljeno Klix-u i ne samo njima, nego i svim novinarima, a time i nama, jer su oni naši mediji??? AKO SE NEŠTO PONIŠTAVA, ONDA TO ZNAČI KAO DA RADNJE NIJE NI BILO, KAO DA SE NIŠTA NIJE NI DOGODILO! Živimo u jednom krajnje nezdravom i korumpiranom društu. Žalosno je šta nam SVE rade!