Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko vrijeme je da idete kući jer ništa niste uradili za svo ovo vrijeme. Veću štetu pravite narodu svojim pasivnošću. Nacionalisti nikad nisu bili jači nego za vrijeme vaše vladavine. Pa Dodik vam pljuje u lice cijelo vrijeme a vi se samo smješkate. Go home!
Kad su ljudi toliko hrabri sto ne smiju ni priprdit od Dobrinje pa dole
Inzko je u BIH samo kako bi stitio interese stranoga bankarskoga kapitala (Raffaiesen banka, UniCredit, Hypo Alpe Adria,.....) Treba razmisliti o djelovanju na pomenute ustanove, da se narod oslobodi lihvarskih kredita
Hvala tebi Inzko sto si nam najavio da bi ste nas kolonizirali...Zahvaljujuci tebi Balkan se ponovo ujedinio! Mislim na ljude,politicari ionako gledaju samo svoj profit!! Balkan je dosao pameti!
40 000 maraka mjesečno ovaj dobije za hodanje po utakmicama i raznim dernecima. Jedan od najvećih i najplaćenijih lezil***vića koji su hodali ovim prostorima. Prodavač magle jednak našoj bandi. Mada bi se moglo pretpostavit i da sve to "radi" po višoj direktivi.
Ovaj demant iz OHR-a je samo rezultat straha da narod ne dodje pred OHR. Prvo izjava o dolasku eufora, zatim negodovanje naroda, zatim demant iz OHR-a. Lako je sracunat.
eto nama opet Austrije, samo bez ugarske. neka, neka, vratice se i partizani.
koja je svrha postojanja ohr-a danas KADA NE SMIJE nista uraditi!
Inzko posrao pa liže
valentino od kazanove nemas ti pojma nista ti dobro nisi nama donio
Da svima bude lakse shvatiti potrebe demonstracija I rusanja vlade, molim pogledajete, nije samo BiH federacija, nego I BiH RSa, nikoga ne podrzavate nego sem samih vas, I vasih bliznjih I vasih buducih, www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Podjela federacije je pocela, saimim tim i BiH, veliko vam hvala gospodine Valentine.
Inzko je stoka da nemože biti veća on i ovi naši političari koji su nesposobni vode držav u propast
Treba demonstracije preseliti ispred OHR-a, Incko ako zeli moze napraviti promjene.
Bez nasilja molim.Nasilje nam nije u interesu! Samo demokratskim sredstvima traziti svoja prava!!!
HOW WOULD YOU LIKE TO SUCK MY BALLS, MR INZKO?
Inzko radi sa politicarima na gusenju protesta jer i njemu ne odgovara da izgubi platu od 48 000 KM zbog svoje nesposobnosti. Vidjeli smo sinoc Bakira i Niksica da ce sve reci i uraditi kako bi diskreditovali proteste, pa makar i lagali direktno na TV
Hehe, kako si ti glup i naivan. Je li ti shvatas da su na kraju ovi protesti hijackirani za rusenje Bosne? Jebote i Niksic i Izetbegovic, neprijatelji Bosne su vam hijackirali proteste, napali ste jebeno predsjednistvo BiH, spalili ste kantonalne zgrade u Tuzli, Sarajevu, Mostaru, Zenicu, niste smijenili vlast u vecinskim bosnjackim kantonima, nego ste ih destabilizirali i nacinili nepostojecim, tako da sad strane spijuncina mogu raditi sta ih volja. Razvalili ste predsjednistvo moje BiH, majku li vam ***. Ne samo da rusite vlast, rusite Bosnjake, zato vam *** mater futavu, sve i jednom i onom zlonamjernom i onoj ovci koja ne vidi dalje od nosa. Napali predsjednistvo BiH, palili zgrade vecinski bosnjackih kantona? O mamu li vam ***.
007 opet nisi popio tablete? Posto znam koliko si glup prirodno je da padas na takve price od ovih jadnih politicara koji pokusavaju na svaki moguci nacin ugusiti proteste pa i lazima da je ovo drzavni udar, da se rusi BiH.