Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje SDA prođe tamo više trava ne niče
Kud ćeš dalje kad Asima oslobađaju, a i dan-danas Muriz i Davor čekaju pravdu za svoje sinove.
Pa ne bih se složila...u mojoj općini je veoma dobro stanje, ulaže se, gradi, otvaraju manje firme...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj oni priznali. SDA je sinonim za divlju gradnju izmedju ostalog. Na Sedreniku ispod Špicaste Stijene nikla bespravna ulica sa svim kućama ssmo u zadnjih 4-5 godina.
Semir Efendic,Senahid Memic i Nedzad Koldzo-krimosi A podrska za sve je bio Denis Zvizdic koji je prolipremao teren za sina Kenana.Nedzad Ajnadzic je dao dozvolu za uzasavajuvi hotelcic Jezero( projekat Denisa Zvizdica) na sred ceste i pored OŠ.Tu je Nedzad Koldzo izgradio Amlo isto sa dozvolom Ajnadzica a njemu dao dio prostora za fiskulturnu salu.
Ja i? 😌
Staviti tačku na gradnju u gradskom jezgru i okolnim planinama! Nažalost, i trojka je podlegla euforičnoj (u)gradnji u gradu. To će im se višestruko osvetiti.
Rak rana svih segmenata drustva i zivota u BiH su SDA,HDZ,SNSD jer njihov jedini ciljevi su da dozivotno vladaju,kradu,glume patriote i vjernika itd.
odavno se ni jedan privatni objekat se ne bi smio graditi u urbanom jezgru grada bilo koje gradske opićine.
Ma nisu.....oni su bili med i mlijeko
😂😂😂
Ovo je šupljikat za nepismeni narod Ko eto mi smo griješili al nečemo više skontali smo.......ma more mrš u tri PM.30 godina isti na vlasti samo se mijenjaju pozicije U Radnoj knjižici piše zanimanje POLITIČAR...
Bez obzira koja stranka i gdje vlada rezultati su isti u većini gradova. Zgrade se trpaju gdje stignu. Većinom bez popratnih sadržaja od parkinga do zona za odmor pa se i stariji kompleksi pune novim korisnicima tj i oni gube konfor. Oni sivi mastodonti iz vremena komunizma bar su imali širinu sadržaja od klupe, zrlenila i parkinga ako ništa. U glavnom sve je bolje rađeno pod tuđom upravom nego od kad dobismo svoju državu.
Samo olovku u ruke i trojku glasati opet aBd. Bice izmjene polako ali sigurno. SDA je unazadila Bosnu ko Hitler Njemacku, ali iz njihovog pepela ide gradnja Bosne hvala Bogu.
trg u ovakvom stanju, a posebno sada sa ogradama se mora sto prije rijesiti i odblokirati. Nemojte da se podkusurujete preko lnasih ledja
gotovo je sada
Stoka se samo optužije i svadja, narod šuti i trpi
Cim je korupcija u pitanju samo citas, SDA, SDA, SDA...pa hobotnica lopovska povalja sve.