Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdiceva prica me jako razocarala.Pomislio sam da su konacno dosli bolji dani posle najava o pristupanju EU , ali citajuci ovaj tekst vidim da od toga nema nista.Mozda je tako i bolje.
Kao i obicno kada botovi uzmes pod svoje klix kao mjesto iskazivanje intelekta🤔😱a, prvi uslov da imas osnove intelekta jeste, da si naucio citati i pisati, zar ne🤔😱😂i fino napisano sta su 5+2 uslova da bi otisli kolonizatori. I sta je problem da uslove nece da ispune Srbi i HRVATI🤔😱😂a, botovi vele glupi Bosnjo voli da bude rob i jos stosta😱👺
Na robovanje smo sami pristali i potpise stavili sve dok se drzava ne uredi. Alternativa je da ponovo ratujemo. Treci izbor nemamo. Peta kolona mislila staviti potpise pa cemo raditi za susjede i komsije, dobicete drva u naramku.
Nije ispunjeno referendumsko pitanje »Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?« Narod nije glasao za kolonijalni status,
Jesi li ti….@Returnee…glasao na tom referendumu, koji se odrzao 1991.g. Ili se jos muckao u necijim j.j.i.a😱to su HRVATI morali uraditi sa nama Muslimanima/Bosnjacima, a Srbi su vec spremali klanje, kojim su se pridruzili HRVATI 1993.g.😡Haag je sve rekao, a na snazi je Dejton😱I to se zove Protektorat i za nas je bolje biti u Protektoratu nego da nas neki opet kolju🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Tako je
Ja bih tu dodala i sprovodjenje presuda o krsenju ljudskih prava. Sto je vise Bosnjaka, Srba i Hrvata, to je manje Bosne i Bosanaca.
Şve uslove trebaju ispuniti bosanski srbi i time će riješiti sva pitanja koja ih muče
Ja bih ipak više insistirao na odlasku Dodika. Može kod Putina. Dobri su jarani.
OHR ide van,kad uđemo u EU
NIKO NIJE BESMRTAN svi če oni otić prirodnim putem. I DODIG I ČOVIĆ ,BAKE I SVI BANDITI ,LOPOVI Ničija nij do zore ,pa ni njihova.
Masala kakoi se oni ljepo dogovore da nam sole pamet i tako 30 godina a napretka u drustvenom sistemu nigdje jer im ne odgovara kad ima sto rupa i ne zakrpljeni zakona kako da nas pljackaju.
Normalno ako je neko pod sankcijama ..nesmijes nista dogovarati ..kamoli sjediti po privatnom sijelima Birtijama.Izdajnici postujte Americke sankcije u protivnom.. skim si takav si.
Sta je gov.n.ar iz laktasa navalio da odu strane sudije
Da totalno onesposobi sud i da moze radit sta hoce
nikad a mozda ni tad
Kako smo mi jadni u genetskom kodu mi nećemo nikakav dogovor sa Srbima i Hrvatima mi hoćemo vanjskog tutora da bi ostvarili majorizaciju istu onu majorizaciju koju su Srbi htjeli u Yu
Prije će Dodik sa svojom bandom početi klanjati pet vakata dnevno nego što će OHR otići iz BiH,šta vam je