Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nerealan Bosansski covjek je mogao ovo izdrazati..bez hrane municije bez ljekova u okruzenju...uspio je da nanese stetu neprijatelju...da ga osujeti u zloj namjeri...da danas mozemo glasno reci .......OVO JE BOSNA !!!!
Da ali sloboda nije umjela da pjeva kao što su heroji pjevali o njoj. Vi mlađi u najstrašnijoj mori ne možete zamisliti kako miran bosanski čovjek može biti u tom uraganu, miran i bez ikakva straha kao da ga vječnost čeka s druge strane linije.
ja mislim da je ovaj bulevar ustvari dodo, dosadno mu u briselu pa malo tipka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I tako na fotografijama ovoga članka vidimo naravno pojedine dezertere koji su u ratu pobjegli glavom bez obzira , a sada časno proslavljaju HEROJSKU BITKU ,a borci koji su bili u bitci naravno kopaju po kontejnerima.BLJAK BLJAK BLJAK.Hvala istinskim borcima A BIH , a ovi uhljupi neka idu u PM
Ne znam otkud informacija da je taj dan poginulo 200 boraca ARBIH. Provjerite malo te svoje izvore jer taj podatak nema veze sa stvarnošću!
Kako su tada čede bjezale ,kako hrabri serbski junak niz lijehe trči neprocjenjivo.
Heroji!
SLAVNA ZLATNA BOSNA ZA SVE A ZA DUŠMANE NE!
Branioci Sarajeva su 8. juna 1992. godine u žestokom okršaju na brdu Žuč oslobodili vrh Orlić i širi lokalitet prema Volujku i Krstacu, te naseljima Smiljevići i Zabrđe. Nakon osvajanja Orlića zauzete su i Kota 850., Vis i Golo brdo, odakle su agresori svakodnevno, najvećim kalibarima ubijali Sarajevo, koje su 1425. dana držali pod opsadom. Zaplijenjene značajne količine naoružanja i municije, vojne opreme i sanitetskog materijala.
Rumeni seljak
Polomiše zube mnogi na tom brdu. Tolikom silom su pokušali da vrate značajnu kotu nazad… nikada im više nije uspjelo! I Legija je bio ti pa je junačina zbriso kada je skont‘o da im je uzalud.
Svaki obicni borac,koji nije ulizica vlasti neka ode u Opcinu Novi Grad,zavrsi ce poso samo ako ima stelu ili pare il je na neki nacin igrac njihovih interesa.Koriste dogadzaje za vlastite promocije.
SENAD KOBILJAK CUPO!
Sinovi Sandzaka Safet Isović Dedo Mahmutovic
Kako vrijeme ide, sve mi je manje jasno za koji khurac se ginulo. Najbliže istini, da bi Bakir bio neko muddo i Bisera ministarka.
Nismo se trebali dovesti u tu situaciju. Za koga sam se patio 4 godine, ko to vidi. Što sam bolji od onoga koji je razgulio, naprotiv.
Rat je bio, da se Hrvatska može lakše odvojiti i da mi ovdje ginemo dok oni ne ojačaju. Rat je bio da se neke porodice uhvate vlasti i da je prenose s koljena na koljeno. Rat je bio da se opljačka tadašnja društvena imovina. A narod koji je stradao, obolio i naplatio se, ko šiša. Kakve veze ima Raif Dizdarević s ovim.
Djevojko sa druge slike, javi se da zajedno branimo ideale, jedine nam države :)
Sjecam se... kako su momci isli na brdo. Mi sa alipasina gledali dvogledom prema brdu.... go*fna bradata kako su bjezala.
Džaba vam ako nije bilo Bakira da nam ispriča detalje bitke