Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroji odbrane, hvala vam na slobodi i odbrani domovine..
andricu,jeste bili sila ali niste imali m.da kao sto nemate ni sada....pa hajte ucinite nas robovima!!!
Islamski teroristi finansirani sa zapada zavrsili 2 metra pod zemljom gde im je i mesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo!!
a kmetovi??? :)))))))))
Ma ti si tu največa budaletina, pratim te neko vrijeme, majke mi, ti si poremečen..
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Ili je priča o JNA kao 4. vojnoj sili u Evropi bila laž ili smo mi Bošnje najjači narod na planeti ;)
Ajmo ko je za legalizaciju marihuane?
Svi ste vi Srbi? Pa ko vam je kriv?!
Kakve su to Sarajlije što su napadale na vlastiti grad? To su mogli biti samo zločinci i raščupane masne bradate spodobe sa brdaaaaa!
STA FALI SMO SMO MI IZ SDA PRODALI SREBRENICU*???? KAD NIKO= TO NECE DA PRIHVATI KAO CINJENICU???NEMA VEZE :D HAHAHA Vama iz sda je LAKSE PRIHVATITI CINJENICU DA JE DIJETE SEHIDA CENTIK NEGO DA JE SDA TERORISTICKA I ZLOCINACKA USTANOVA!
SDA vjerovatno jesu prodali Srebrenicu,ali SBB i SDP prodaje BIH ....
Sjećam se razgovora preko motorole dvojice bivših školskih drugova, Srbina i Muslimana (naravno na suprotnim stranama), mislim da je bilo 94-te. Kaže Musliman da brani Sarajevo a Srbin ga pita "od koga? Jel od mene Sarajlije?" :-)
Kakve su to Sarajlije što su napadale na vlastiti grad? To su mogli biti samo zločinci i raščupane masne bradate spodobe sa brdaaaaa!
Andricgrad:jebat ce vam Sultan opet nanu!!!!!
sultan je uvjek dobro doso...kmetove nek ostavi kod kuce :))))
Autentični narodni zahtjevi u susjednoj BiH nedavno su se utopili u moru međusobno suprotstavljenih nacionalizma i infiltriranih agendi, a progresivne i revolucionarne poruke ugušene su u još dosad neviđenoj medijskoj histeriji i kampanji koja je upravo nacionalnim faktorima razbila stvaranje otpora već u samim počecima.
BIJEDO GLUPA CITAJ I RAZMISLI AKO IMAS CIM
ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija ! zivjela nasa namjedina republika Bosna i Hercegovina
Kliče gorska sa planine vila: ''Sada napred moja braćo mila, na krvava viteška bojišta, U odbranu srpskije ognjišta''. Odjekuje slavna Ravna Gora, glas dostiže do srpskog sokola. Ignjatović dadne odgovora: ''Za Srbiju boj se biti mora!'' Te oružje on svijetlo paše, što mu preci u nasleđe daše. A neka ga, vesela mu majka, i srećna mu bila puška tanka. Hrabri Vučko svud boj ljuti bije i predvodi srpske jurišlije. Miloš Glišić desna mu je ruka, mrski Švaba sada svuda kuka. Ne pokleknu Vučko dušmaninu, komuniste salomi na Limu. Teške borbe s' napadačem vodi, Novu Varoš da nam oslobodi. Tad se čaša otrova prevrši, atentat se na Vučka izvrši. Ubiše ga srpski izdajnici, ljotićevci, švapski poslušnici.
Svi ste vi Srbi? Pa ko vam je kriv?!
Ponos Bosne Armija BiH, hvala im na slobodi i odbrani Domovine, neka im je vjecni Rahmet!
Pljuc!
doći će dan pravde od Boga i naroda
Ova šačica slabo naoružanih momaka je odbranila neke gradove u BiH, dok smo se mi organizovali u TO poslije Armiju RBiH Srbi su, što inače samo smiju pobili civile u Bijeljini, Zvorniku, Prijedoru i ostalim BiH stratištima kad se balija organizovao nisu mogli više ništa. Srebrenicu su mučili glađu i ostalim metodama od 1992 do 1995 i tek onda su napravili što su napravili. Svaka čast Teritorijalcima RBiH jer mnogi danas pišu jer su ih oni spasili (direktno ili indirektno)
Sto si toliki trip... Srebrenicu je mucio Naser Oric.Nisu vam Srbi prodavali humanitarnu pomoc,100DM za paket...
Sjecam se snimaka srpskih baba kako leže po putevima i ne daju UNHCR-ovim kamionima s humanitarnom pomoći da prođu u napaćene enklave, koje svakodnevno "srpski junaci" (bolje čitaj miševi) teroriziraju artiljerijskim i snajperskim napadima. Toliko o tome ko je koga mučio, ja ne kažem da nije bilo kojekakvih profitera koji su zarađivali na muci svog naroda (kod nas je veliki broj tih i takvih je završilo karijeru negdje što bi rekli u trećerazrednom Vratniku, a kod Srba sitni profiterćić je sad predsjednik tog vašeg entiteta). A snimci su tada bili s CNN, SKY-a, pa čak i sa "C" kanala odnosno sa današnjeg PTPC uz najave kako su samoorganizovane junakinje legle da spriječe dostavu oružja i MTS ARBiH - da nije žalosno možda bi bilo i smiješno
Pa ni danas mi nije jasno kako su nasi borci (citaj heroji) uspjeli odbraniti nasu Bosnu od daleko daleeeko mocnijeg agresora. Koja je to hrabrost bila, i koji inat ccc
brate,bukvalno kao onaj serijal Bosna ili smrt....nije tesko izabrati.