Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan vam dan nezavisnosti dobri ljudi....
Prije kao Charles Dance. http://www.cinemotions.com/data/films/0096/41/2/photo-Last-Action-Hero-1992-18.jpg
Samo mu je pogresno oko sjebano.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sretan dan nezavisnosti mojoj jedinoj,takvoj kakvoj je, domovini!
pose*em se 1. mart ..... e bas zbog toga ce te ostati bez 70% teritorije pa tek onda mozete reci da je u BiH praznik 1. mart
volim.prijedor Sretan i tebi dan nezavisnosti nase domovine !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Dan nezavisnosti" proslavlja se dan kada je nemuslimanima poruceno da nisu dobrodosli u Sarajevo!
Ne nego proslavlja se dan kad ja krenem u Banja Luku pa moram da gledam one smrdske zastave u svojoj Bosni!!!!
BiH je drzava Srba, Bosnjaka i Hrvata i samo takva moze biti, ili je nece postojati!
Kakvi likovi ova dvojica :)))))))))) Koja smijurija. Kome Don Vito Izetbegovic uci fatihu? Da se upisas od smijeha... Klasicni masonski simbol....cuj Vjecna vatra.... Ova zemlja, ovo je spoj najvecih paradoksa koji su se mogli izmjesati... Uvijek sam se pitao zasto je uvijek bila okupirana i podijeljena.. Nece ovo moci ovako. Uskoro ce stranci ponuditi Dejton 2 Srpska drzava, hrvatski entitet i Multi-Kulti dio s bosnjackom vecinom koji ce se zvati Bosna. Ni tu Bosnje nece vladati vec ovi poput Jasmile, Brkana itd. Eto tako nas Evropa vidi i posmatra, nazalost. Vrijeme je da prestanemo sanjati vec da pogledamo istini u oci. Podijeljena zemlje. To je realnost. Kad predjes s Vraca u RS, na tabli neko napisao - Ovo je Rusija. Rusija do Vojkovica moj prijatelju. Sve sto Bosnjak moze u RS jeste da ostavi pare u nekoj prodavnici. Dalje od toga nista.
Ja mislim da se civilnim žrtvama ne salutira.
SRETAN NAM DAN NEZAVISNOSTI A OVA MANJINA IZ REPUBLIKE SRPSKE STO NE PRIZNAJE DRZAVNI PRAZNIK JEBEM MAJKU CETNICKU USTA.!! DRZAVA JE DRZAVA I ZAKONI SE MORAJU POSTOVATI.
Agdje je trobojka i avnoj joj da vas tito vidi kako mu polažete vijence na spomenik. Tko su ovi u smeđim odjelima ko braća dalton
gledaj komsica ko kip...nema obraza ni fatihu da prouci svojim sabocima....govno ustasko bravo bake lafčino...imas moj glas na izborima
Sta ti je glupane maloumni nacionalisticki,znas li da postoji i minut sutnje majmune jedan
jebala te minuta sutnje...kad ti stari krepa ti mu minutu sutnje umjesto fatihe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
volim.prijedor 01.03.2014. u 12:24 4413pose*em se 1. mart ..... e bas zbog toga ce te ostati bez 70% teritorije pa tek onda mozete reci da je u BiH praznik 1. mart . Asta mislis kat ti vecina uzvrati na to pa ti se nakakimo na 9 januar osnivanje fasiticke tvorevine zvana rs citaj ruska stoka zato ce te i bit unisteni sto salvite taj 9 januar dan stvaranja fasticke tvorevine..Naser Oric je zaduzen da uzme Podrinje za 36 sati Dudakovic za krainu Prijedor BL Bosanski Novi Gradisku itd samo za 48 sati a SeferHalilovic Focu Visegrad i spoji se sa Sandzakom za 36 sati se mora izbit na granice BiH a spajanje sa Sandzakom za 7 dana,al dobroj ostace jos fasisticke tvorevine Bijeljina Ugljevik za to je zaduzen Babak iz Teocaka Mostarci i Hecegovci ce pregazit Trebinje i Bilecu Nevesinje kao da nisu ni postojali,Sejkovice i han pijesak i pale necemo vam dirat da imate dje guslat i naricat..
Ovi polazu cvece na grob jugoslovenskim borcima...isti oni separatisti koji su tu jugoslaviju rusili. Jos se mole i klanjaju na spomen-obelezju sa koga sija crvena zvezda.
Znas ti dobro da ne polazu cvjece jugoslovenskim okupatorima, vec lijepo se na slici 2 vidi da pise, spomen obiljezje pobijenim od crnogorskih i srpskih fasista i zlocinacke jugoslovenske armije, a spomenik je je podignut zrtvama i rodoljubima muslimanima i hrvatima koji su branili BiH od agresora.
A sto su genocidasi zabalili i zapjenili, nikovi: vanila ice, volim.prjedor,lik5,, isl. olicenje pripadnika genocidnog naroda,, mozete vi baliti i pjeniti koliko vam volja,, ali 1.Mart je Dan nezavisnosti drzave BiH, svidjelo se to vama ili ne. A to dokazuju i strani ambasadori koji se pojave na svecanost povodom Dana nezavisnosti BiH, a vi sad mozete baliti i pjeniti koliko zelite.
Gledaj Baketa na prvoj slici. Ko da je sletio direktnom linijom Palermo - Sarajevo.
Državljanima Muslimnsko-Hrvatske pederacije Sretan dan nezavinsosti Jugoslavije ( južnih slovena ) i od Republike Srpske BIH . iako je dan Pederacije drugi drugog nadam e da će te u toplobratskoj slzi provesti i ovaj praznik važe pederacije
Hahahahaha, hranim svoj ego na ovakvim komentarima. Uživam kada vidim da mali smrd pati i umire od muke. :*
ih , mislis , samo iznosim činjenice , ja sam objektivni naučni radnik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh da mi je znati samo gdje ovaj rodjen i odakle je "SLJEGO". pa 20 i kusur godina da mu niko ne kaze da uci Fatihu partizanskim borcima. Sretan vam dan nezavisnosti!!!
Povodom praznicne atmosfere u vecini gradova BiH stranka SBB se obratila svojim simpatizerima i placenicima: "" Molimo sve nase simpatizere i placenike iz Tuzle, Zenice i drugih gradova gdje Patrioti BiH obiljezavaju Dan nezavisnosti, da ne nasjedaju na ove njihove provokacije, i ni slucajno da im se pridruze u njihovom slavlju....Posto smo u nemogucnosti danas da blokiramo i terorisemo Tuzlu.Zenicu... obavjestavamo nase simpatizere i placenike,, da cemo vecinu danas prebaciti u Sarajevo, kako bi nastavili sa tradicijom blokiranja i terorisanja Sarajeva""" Stoji u saopcenju SBB.
Zašto komšić ne ispruži ruke kao izmetbegović? Bošnjaci su zaslužni zato što je on na funkciji na kojoj se nalazi, tako da bi trebao da se ponaša kao i oni....
mozda covjek ne zna fatihu...a normalnim ljudima je dovoljno i kad neko oda pocast sa minutom sutnje...al sta bi vi smrdi znali o tome...jos uvijek negirate genocid..toliko o vasoj svijesti...
A gdje je treci predsjednik iz RS-a?
Da vi muslimani niste izabrali ovog malog smrada komšića, ovde bi vam bio samo jedan član predsjedništa! Spusti se na zemlju čovječe!
Monstrum Radoncic i danas dokazao da ga veze duboko prijateljstvo sa cet.nicima,,,Umjesto da oda pocast zrtvama Koje su pale za odbranu BiH, on i danas na "tajnom" sastanku sa cet.nickim dobrovoljcem Vucicem,,, narode kakvu nam poruku salje Monstrum Radoncic,,, Danas jedan od najvaznijih datuma za drzavu BiH,,, a on tajno sastanci sa cetnickim dobrovoljcem Vucicem.