Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sunčano jutro, pije se čaj prije posla, čitam novosti evo jedne veoma pozitivne... Neka je srećno putnicima! Sportski pozdrav iz Banjaluke.
pozdrav za BL iz SA :))
Svaka čast za ministra Štetu. Ovo je Sarajevo čekalo 30 godina. Sretno putnicima.
ministar Šteta je kontradiktoran prema svome prezimenu :)
Lijepo za vidjeti😍🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪💪💪
Šta znaju SDA đikani šta je tramvaj
Nek ti znas dotkore.
BRAVOOOOOOO
Neka je hairli sa vožnjom, samo nemojte stavljati reklame. Ne bi valjalo. AkoBogDa dugo godina da se vozi u saburu i sreći.
trojanska bagra nas je prodala za 2 tramvaja, 2 trolejbusa i kruzni tok
"Na novim sarajevskim tramvajima neće biti reklama!" E, SVAKA ČAST! Neka grad ima svoje nešto, neka to ostane autentično, ne lijepite reklame!
treba ovo cuvati. lijepi su sto jest jest
Veri najs!
Proćardali 2 milijarde Eura, zadužili se dodatno Milijardu eura, uništili Elektroprivredu BiH, sad će nam poskupiti struju 100% a Kasablijsko -Abdićevska govvna slave dva tramvaja i tri kružna toka... Šta oćekivati od odvrstne Kasabetine koja je prodala cjelokupno Podrinje i Srebrenicu da im Miljacka ne postane međuentitetska granica. To su najveći PARAZITI, DUŠMANI i NEPRIJATELJI bošnjačkog naroda .
Nemoj tako "patriota"!!! Ipak je SDA na tronu izdaje, svega sto si nabrojao i jos vise! Selam za Fadila :)
Super dosta više donacija
Napokon novi tramvaji bravo. U cilju smanjenja saobracajnih guzvi, grad bi trebao st vise da subvencionira gradjanima prijevoz, kako bi mnogi ostavili auta parkirana. uvesti neke kartice, kao npr u Istanbulu, jer nije realna ciejna, a pogotovo da je ista Ilidza-Bascarsija, kao npr voznja jedna li i dvije stanice. Gradjani ovo treba da cuvaju, a i Grasovci pogotovo
Ako vidite da neko pokusava da unistava, odmah reagujte a ne okrecite glavu.
Reaguj i budi zboden
Lijepa vijest. Ko ovo uništi, odmah neka mu polome obje noge i novčano kazni da se sanira šteta.
Peta fotografija VRHUNSKA 😍😍😍
Prije je bilo bolje 🤣 Vratite sdO, fOdila, bOkira, lopovluk.