Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu konkurs, ako je mjesto pripalo Nasoj stranci? I kazu drugaciji smo, bolji smo. Niste nista bolji i drugaciji, jer niste u sluzbi svih građana Kantona. Ne birate najbolje i najsposobnije, opet se sve svodi na podobne. Ljudi moji imate samo takvu priliku da ucinite nesto za sve nas, ali ne, drzite se stare matrice. Jel to fkt nema.nade za moju i vasu djecu?
Moralo je neko žrtveno jagnje da odradi kampanju za paradu.
Poslije direktnog prenosa paradiranja u nedjelju kao da je neko opštenarodno veselje, zaslužili su da ih se ukine
Konačno da i gospodin Zvonko Marić bude direktor TV Sarajevo!Kruži godinama oko tog mjesta i stalno pljuje po njima misleći vjerovatno da bi on to bolje radio!
Trebao bi peciKOZA dati prijedlog rjesenja 😂😂😂😂😂😂😂
Prosla parada i kona mjenja Kristinu.Kona je marioneta predraga kojovica i bojana bajica.Cilj nase stranke je napajanje istocnog djela rs iz milijarde budzeta kantona Sarajevo,a sve u planu zaustavljanja egzodusa srpskog naroda sa tih prostora,prema bgi pg,plus uvuz radne snage sa tog djela u kanton.Istocni rs nema gdje da se osloni,nego na Gorazde i Sarajevk,Bg i Pg daleko
Kakav crni izbor za direktora postaviti Miru Purivatru tj. Bakirovog zeta SFF ( Sarajevo Fimski Festival) i na BHTV !!!!
Evo da se javim poslije sedmodnevne (7) blokade od strane Klix-a a zbog nekoliko mojih postova koji su predhodili''paradi ponosa''. U tim postovima sa spomenuo :: stare i nove MM, mrak i tminu kastinske države, ''begovske kandžije, čizme, sablje i njihove nalogodavce, gospodina ''moj babo je'', spinove nekih službi i sivo političko podzemlje. Pozdrav narode.
Mislim da ce sad naci jednog masinskog tehnicara iz Dinove stranke.
Nikada ne bitnije televizije a vece halabuke. Ko gleda tu televiziju?
šuška se šuška da na TVSA dolazi Duška (Jurišić)
Očito su u skorije vrijeme redakciju Klix-a posjetili Esdeaovci sa torbom u rukama!
Ovi se samo testiraju. Kada ce pocet rezultati?